The Alternative
Image default
Aanbiedingen

5 manieren om een slimmer huis te creëren

5 manieren om een slimmer huis te creëren

Een slim huis is een woning die gebruik maakt van op internet aangesloten apparaten om het op afstand bewaken en beheren van apparaten en systemen, zoals verlichting en verwarming, mogelijk te maken. Hier zijn vijf manieren waarop u kunt beginnen:

 

Koop een slimme luidspreker

Een van de eenvoudigste manieren om uw huis te upgraden is door een slimme luidspreker zoals de Amazon Echo of Google Home aan te schaffen. Deze apparaten kunnen muziek afspelen, vragen beantwoorden, uw andere slimme apparaten bedienen en zelfs dingen bestellen bij Amazon. Alles wat u nodig heeft is een internetverbinding en een stopcontact, en u bent goed om te gaan.

 

Slimme verlichting installeren

Slimme verlichting is een andere geweldige manier om uw huis te upgraden zonder de bank te breken. U kunt slimme lampen kopen die samenwerken met uw slimme luidspreker om ze met uw stem in en uit te schakelen. Of, als u echt luxe wilt, kunt u lichtschakelaars kopen die u met uw smartphone kunt bedienen.

 

Koop een slimme thermostaat

Een slimme thermostaat is een geweldige manier om geld te besparen op de energierekening en uw huis tegelijkertijd comfortabeler te maken. Slimme thermostaten kunnen worden bediend vanaf uw smartphone, zodat u de verwarming kunt aanzetten voordat u ‘s ochtends uit bed stapt. En sommige modellen leren zelfs uw schema en passen de temperatuur dienovereenkomstig aan.

 

Koop een slim slot

Als u op zoek bent naar een manier om uw huis veiliger te maken, overweeg dan de aanschaf van een slim slot voor uw voordeur. Met een slim slot kunt u uw smartphone gebruiken om de deur te ontgrendelen voor gasten of leveringen wanneer u niet thuis bent. En sommige modellen sturen zelfs een waarschuwing als iemand probeert in te breken.

 

Koop een slimme tv

Een slimme tv van Piest.nl is een geweldige manier om alle voordelen van streamingdiensten zoals Netflix en Hulu te krijgen zonder dat u een apart streamingapparaat hoeft te kopen. En veel nieuwere tv’s worden geleverd met ingebouwde spraakbesturing, zodat u gemakkelijk kunt vinden wat u wilt kijken zonder ooit uw comfortabele plek op de bank te hoeven verlaten.

https://www.piest.nl