The Alternative
Image default
Hobby en vrije tijd

9 manieren om te weten of uw partner echt van u houdt

9  manieren

Er zijn verschillende manieren om u te helpen meten hoeveel uw partner van u houdt en voor u zorgt. Maar het allerbelangrijkste is dat het belangrijk is om te weten of ze echt van je houden of niet. Hier zijn enkele manieren waarop je kunt leren waarom je geliefde ook echt van je houdt, ongeacht je horoscoop – van sternzeichen tot horoscoop Vissen.

 1. De persoon zou niet egoïstisch in bed moeten zijn :

  Ach, dit is het allerbelangrijkste dat je zorgvuldig moet doen en waarnemen.
  Je partner moet uiterst voorzichtig zijn en zorgen voor je behoeften en wat je in feite aan of uit zet. Het motto van uw partner moet niet alleen dadendrang zijn en niets anders. liever moet hij / zij begrijpen wat goed is en wat slecht voor u is. Je partner moet ook je beste vriend zijn als hij in bed ligt.

 2. Je partner zal je altijd weerhouden om iets irrationeel te doen:

  Als je iets irrationeel lijkt te doen, zal je partner die echt van je houdt vanuit de kern van zijn hart je daar altijd van weerhouden.

 3. Hij / zij zorgt goed voor je wanneer je ziek bent:

  Stel dat je plotseling ziek wordt, en dan zal een echte minnaar zeker voor je zorgen zo veel als ze kunnen en zelfs verder gaan dan normale limieten. Ze houden immers van jou. Maar iemand die niet van je houdt, zal dat nooit ooit doen.

 4. Ze vragen altijd om uw mening :

  Wanneer een belangrijke beslissing moet worden genomen, dan zal die persoon, als uw partner echt van u houdt, uw mening vragen en met u bespreken en nooit eenvoudigweg hun mening over u geven,  beste horoscoop Stier.

 5. Uw partner voelt zich niet onzeker als u het gesprek niet oppakt:

  Stel dat u zijn / haar oproep over het hoofd ziet en de oproep niet beantwoordt, en als uw partner echt van u houdt vanuit de grond van zijn hart, dan is de persoon zal zich nooit onzeker en gefrustreerd voelen. Ze zullen het beschouwen als een normale situatie die iedereen kan overkomen.

 6. Ze geloven erin en doen ook kleine dingen om je gelukkig te maken:

  Wel, in ware liefde, zal je partner altijd het geloof hebben dat kleine dingen elkaar blij kunnen maken. Houd dus altijd in gedachten dat dit een ander belangrijk punt is dat een echte minnaar onderscheidt van een nepperd.

 7. Ze zullen altijd naar je luisteren en niet alleen horen wat je zegt:
  Er is een groot verschil tussen luisteren en luisteren.
  Hoewel horen gewoon een fysiologisch proces is, is luisteren een psychologisch proces. Bij horen hoort u gewoon alles horen, terwijl luisteren daarentegen juist horen en vervolgens analyseren wat u zegt en erkennen wat er wordt waargenomen. En het belangrijkste is dat een echte minnaar nooit zal horen, maar altijd goed zal luisteren naar wat u zegt.

 8. Ze zeggen dapper dat ze van je houden:

  Echte geliefden zullen nooit bang zijn om te zeggen  dat ze van je houden. Ze zullen moedig uitroepen dat ze van je houden en zullen nooit heilig zijn om deze drie gouden woorden te uiten.

 9. Ze hebben hetzelfde gedrag tegenover vrienden:

  Een ander belangrijk punt. Alleen een echte minnaar zoals Horoskop zal altijd zijn zoals ze altijd doen in het bijzijn van zowel jij als z’n vrienden. Als ze zich anders gedroegen, dan is het een punt van zorg.

Bron:
Zodiac Horoscoop