Hoe kun jij je werk en school combineren

Als (toekomstige) student zijnde heb jij natuurlijk een druk en gevuld leven. Om dit te bekostigen is het haast wel noodzakelijk om een bijbaan te nemen. Een bijbaan is fijn om meer van je studententijd te kunnen genieten, maar kan wel eens onhandig zijn om te combineren met je studie. Daarnaast heb jij ook nog je sociale leven. Dit allemaal kan de nodige stress opleveren. Hoe kun jij je werk en school combineren?

 

Planning

Dit is tevens ook de belangrijkste tip. Een juiste en goede planning is key om een studie en een bijbaan te combineren. Een planning zorgt voor overzicht en geeft rust. Maakt een lijst van al je to-do’s. Zorg dat je eerst belangrijke zaken van school inplant. Schrijf per onderdeel uit hoeveel tijd je denkt er aan kwijt te zullen zijn. Zo kun je zien hoeveel tijd je overhoudt voor je bijbaan en voor je sociale leven. Op deze manier is het makkelijker om je werk en school te kunnen combineren.

 

Thuiswerken

Er zijn meerdere mogelijkheden om vanuit huis te werken.Veel bedrijven zoeken studenten die banen thuis willen uitvoeren. Dit kunnen bijbanen zijn zoals het maken van content en copywriting, administratief medewerker en telefonist. Bij een onregelmatig rooster zijn thuiswerkbaantjes een uitkomst. Plus het scheelt jou weer reiskosten en je kunt zelf je uren indelen. 

 

Uitzendbureau

Bij een uitzendbureau kun je aangeven wanneer je beschikbaar bent. Op basis van jouw profiel selecteren zij passende vacatures voor jou. Maar zelf kun je ook op leuke vacatures reageren. Heb jij bijvoorbeeld dit weekend tijd over? Dan kun jij een aantal dagen van tevoren jezelf nog laten inplannen. Je bent flexibel om te werken wanneer het jou uitkomt. Plus een uitzendbureau heeft de leukste bijbanen en kan jou koppelen aan de tofste opdrachtgevers.

 

Kies een bijbaan binnen jouw interessegebied

Als jij een bijbaan hebt waar je minder plezier in hebt, zal de tijd ook veel langzamer gaan. Dit is gewoon zonde van je tijd en je wordt er moe van. Als jij met plezier naar je bijbaan gaat, vind je het ook niet erg om na schooltijd nog te werken. Zoek ook meteen iets wat binnen jouw studierichting en interessegebied ligt. Zo ben je alvast met je toekomst bezig, je bouwt ervaring op in jouw toekomstige vakgebied en het staat goed op je cv.

 

Wees realistisch

Hoe meer jij werkt, hoe meer geld je natuurlijk krijgt. Maar wees wel realistisch met het aantal uren wat je gaat werken. Alles moet wel haalbaar blijven en je studie en gezondheid mogen er niet onder lijden. Blijf vooral aan jezelf denken, jij weet het beste wat je aankunt.

Voor meer info : website bezoeken

Tips voor een vakantie met de auto

Tips voor een vakantie met de auto

Wanneer je met de auto op vakantie gaat, wil je deze natuurlijk zo vol mogelijk laden. Er moeten een hoop spullen mee en deze moeten natuurlijk allemaal in de auto passen. Toch is het zo dat een auto maar tot een bepaald gewicht geladen mag zijn en kan het dus zelfs een boete opleveren wanneer de auto zwaarder is dan toegestaan. In deze tekst gaan we kijken naar verschillende tips wat betreft het inladen van de auto zodat je deze boete kan voorkomen.

Inladen van de auto

Allereerst is het belangrijk om de zwaardere spullen niet helemaal voor of achterin de auto komen te liggen. Leg de zware koffers bijvoorbeeld in de achterbak, maar dan zo dicht mogelijk tegen de stoelen aan. Op die manier kunnen de koffers namelijk de klap opvangen wanneer er een aanrijding plaatsvindt. Ook is het belangrijk om de binnenspiegel te kunnen blijven gebruiken. Wanneer je spullen te hoog opstapelt, kan het zijn dat je geen zicht meer hebt op de weg achter je via de binnenspiegel. Dat kan zorgen voor gevaarlijke situaties. Ook kun je de hoedenplank het beste leeg houden. Alle spullen op de hoedenplank kunnen door een ongeluk door de auto heen vliegen. Deze kunnen redelijke schade aanrichten wanneer het iemand raakt. Ook is het belangrijk om een goede autoverzekering te hebben die alles voldoende dekt. Helemaal wanneer je met de auto op vakantie gaat. Om te weten met welke autoverzekering je het goedkoopste uit bent mét de juiste dekking kun je het beste je autoverzekering berekenen

 

Overige tips

Naast bovenstaande is het belangrijk dat mensen ook het gewicht van de dakkoffer in de gaten houden. Dit is een koffer die op het dak van de auto wordt geplaatst waar extra bagage in kan. Wanneer deze te zwaar is, kan ook hier een boete voor uitgedeeld worden. Dat is natuurlijk ook zonde van je geld. Ook de trekhaakkogel heeft een maximum gewicht. Mensen plaatsen hier bijvoorbeeld vaak fietsen op. Normale fietsen wegen niet zo zwaar en daarmee kom je vaak niet aan het maximale gewicht, maar wanneer je een elektrische fiets neemt, is deze vaak een stuk zwaarder. Je komt dan dus veel sneller aan het maximale gewicht wat een trekhaakkogel mag dragen. De elektrische fiets kun je dus beter meenemen in een aanhanger of op een andere manier om ruimte te besparen.

 

Wat je ook doet op vakantie, zorg er echt voor dat je een goede verzekering hebt afgesloten. Door de verzekering eens in de zoveel tijd na te kijken kan dit je een hoop geld schelen. Mocht je er nog niet uit zijn dan kun je via Overstappen.nl – autoverzekering afsluiten alles goed regelen. Linkbuilding uitbesteden

 

                                                    

 

De proefrit voor het kopen van een occasion

 

Bij het kopen van een occasion in de regio Westervoort kan er van alles misgaan. Onderdelen doen het kunnen het niet naar behoren doen. De verkoopwaarde is eigenlijk veel te hoog. Zo zijn er genoeg voorbeelden waar het kopen van een tweedehands auto niet naar behoren is. Graag willen wij van Saab  hier u voor behoeden. Daarom zetten we allerlei tips op een rijtje voor het kopen van de juiste occasion.  Daarom moet u voor occasions in Westervoort bij Saab zijn. Deze heeft u als klant altijd voorop.  

 

Het belangrijkste is het maken van een goede proefrit. U moet de auto zelf ervaren. Daarnaast is dit een hele goede test om te kijken of alles het wel op de juiste manier doet. 

 

De opstart

Het geluid van de motor hoort consistent te zijn. Hoort u onderbrekingen? Dan is dat vaak niet goed. Bij het starten van de auto van de motor horen geen gekke geluiden van pas te komen. 

 

Qua geluid is het ook slim om even te luisteren naar de uitlaat. Bij gekke geluiden of een sissend geluid kan het zijn dat de uitlaat lek is. Dat is niet de bedoeling.

 

Naast het geluid, moet je kijken naar de rook die uit de uitlaat komt. Als de uitlaatgassen blauw zijn, dan kan dit wijzen op teveel olieverbruik in de motor. Dit is niet goed.

 

Voor de opstart is het handig om te kijken of de motor al warm is. Een warme motor geeft minder opstartproblemen. Dus als deze al warm is, komt die of net van de weg af – of de autoverkoper probeert iets te verbergen. Belangrijk om te weten.

 

Wanneer u de auto van de oprit rijdt om de proefrit te beginnen check dan als eerste het dashboard. Dit lijkt vanzelfsprekend, maar als u dit over het hoofd ziet, zit u met de gebakken peren. 

 

Test alle functies van de auto. De ruitenwisser, alle koppelingen, de verlichting en elke knop op de radio en voor de verwarming in de auto.

 

Hoe rijdt de auto? Blijft deze stabiel op alle verschillende wegdekken? Test dit op plattelandswegen, dorpswegen, in wijken, bij drempels en op de snelweg. Zo bent u verzekerd dat op alle wegdekken de prestatie consistent is. Vreemde geluiden zijn een symptoom van slijtage of onderdelen die aan vervanging toe zijn.

 

Hopelijk heeft u wat aan al deze tips. Voor meer tips, kijk op de blog van onze website

 

 

Voor meer info : website bezoeken

Een groen dak

Als je de titel leest zul je denken aan een dak dat een groene kleur heeft. Dit klopt ook wel een beetje, maar eigenlijk gaat het over een dak wat is omgetoverd tot tuin. Dit is de trend van daken in 2016. Waarom is dat eigenlijk zo? Dat lees je hier in dit artikel terug met tips en wie weet, misschien wil je later ook zo’n dak!

Een dak met groen er op ziet er heel mooi uit. Je kunt er allerlei planten, bloemen en bomen plaatsen zodat je een eigen sfeer kan creëren. Het verlengt de levensduur van jouw dak. Dit komt omdat een groendak schade beperkt. Je hebt de investering in korte tijd weer terugverdiend. Een ander voordeel is dat al het regen wordt opgenomen. Je hoeft dus niet vaak water te geven omdat de natuur dat zelf regelt. Ook worden riolen minder belast wat ook weer positief is. Groen is beter voor het milieu. Het zorgt voor zuurstof aan de mensen maar het is ook beter dan dat je voor een kunststof dak kiest aangezien dat ook weer moet worden gemaakt. Groene daken worden door de overheid ook gestimuleerd. Je kunt ook subsidie krijgen voor het kiezen van een tuin op het dak. Zeker als je zelf geen tuin hebt is dit een slimme zet om te doen.

 

Is een groen dak niet mogelijk bij jou thuis? Dan zou je er wel voor kunnen kiezen om een rietendak te nemen. Dit ziet er ook heel natuurlijk en luxe uit. De kosten liggen net als bij een groen dak ook wat hoger maar op lange termijn heb je hier wel profijt van. Kies Van den Bergh rietdekkers voor specialisten op het gebied van aanleggen van rieten daken. Ze hebben een goede prijs en goede service maar ze zijn bovendien ook erg snel. Dat is belangrijk als je het zo snel mogelijk wilt laten doen.

Voor meer info : website bezoeken

Monumenten in Nederland

 

Er zijn veel oude panden in Nederland, die negen van de tien keer historische waarde bevatten. Zo zijn er vooral veel grachtenpanden in verschillende steden als Amsterdam, Delft en Leiden die nog wel eens behoefte hebben aan onderhoud. Deze oudere, maar ook zeker hele mooie panden zorgen er voor dat deze steden hun authentieke uitstraling behouden. Deze grachtenpanden werden vroeger gebruikt als opslaghuizen voor de zeevaart, maar veel van deze panden waren ook woonhuizen. Veel van deze panden zijn nu als monumenten benoemd, en dat houdt in dat hier niet zo maar iets verbouwd in mag worden maar dat de eigenaar eerst toestemming moet vragen om iets te verbouwen. Zo zorgt men ervoor dat het erfgoed van deze periode in de Nederlandse geschiedenis behouden wordt.

Om deze panden mooi en degelijk te houden dienen deze goed onderhouden te worden. Hier komt veel bij kijken omdat deze panden vaak te maken hebben met houtrot of andere invloeden die de constructie verslechteren. Gelukkig zijn er wel mogelijkheden om de panden zo op en top te houden. Zo is er een MOP, een meerjarenonderhoudsplan, deze plannen zorgen ervoor dat het pand mooi blijft. Tijdens een meerjarenplanning wordt er onder anderen rekening gehouden met herstel, renovatie, het huis wordt geïnspecteerd en zo ontstaat er een analyse. Na deze analyse wordt met de eigenaar gekeken naar het werk dat verricht moet worden maar ook wat er in de toekomst nodig is aan onderhoud.

Verder is het belangrijk om te weten als je overweegt om een gedateerd pand te kopen of huren, dat vaak in de winter deze woningen vrij koud kunnen worden en in de zomer vrij heet. Het is daarom belangrijk om goed geïnformeerd te worden hoe je dit het beste kan oplossen. Ook kan het pand nog gebreken hebben die niet zichtbaar zijn.

Voor meer info : website bezoeken

Een mooie refurbished Iphone kopen

Hedendaags wil iedereen duurzaam leven, het is goedkoper en je doet wat voor het milieu. De trend van voorkomende producten blijft aanhouden sinds de crisis. We worden een stuk beter bewust geworden van onze uitgave en het milieu natuurlijkerwijs. Toch vinden veel mensen gebruikte artikelen eng en willen toch liever iets nieuws. Of je kiest voor de middenweg, refurbished!

Voorkomende Iphone kopen

U kunt bv. een Iphone kopen op een marktplaats of u kunt een voorkomende iphone kopen bij een bedrijf. Het verschil met het kopen van een Iphone bij een firma of op marktplaats is dat je op een marktplaats geen garantie krijgt. Je koopt een Iphone bij een Particulier die geen garantie geeft. Andere voordelen als je het bij een firma koopt is dat Alle Smartphones worden nagekeken en getest. De slimme telefoons werken nog goed en je krijgt er garantie op.

Wat is Refurbished?

Je ziet het hedendaags vaak langskomen op bijvoorbeeld Groupon en uiteraard in het nieuws. De rechtszaak tegen Apple over de refurbished producten. Ondanks dat je het steeds vaker langs ziet gaan weet nog steeds niet iedereen wat refurbished inhoudt. Refurbished zijn voorkomende artikelen die door een expert weer een nieuw leven in geblazen wordt. De kenner vervangt de minder of niet werkende aspecten voor kersverse. De refurbished apparaten zijn altijd goed getest op mankementen.

Waarom refurbished?

Een Refurbished Iphone SE Ipho is een stuk minder duur dan een nieuwe telefoon en ook nog eens duurzaam! Iedereen houdt ervan om te korten en daarom is een refurbished Iphone een ideale uitkomst. Een refurbished iPhone kopen is een ideaal plan. Dit heeft te maken met het feit dat alle refurbished telefoons niet van kersverse Apple slimme telefoons te onderscheiden worden. De functies en het uiterlijk worden als die van een nieuw toestel.Wij hebben 6 redenen voor je op een rij gezet waarom je voor refurbished samsungs kiest:

Garantie – Over een garantie beschikken, is een heerlijk gevoel. Voor alle klanten van TelefoonDiscounter.nl hebben wij een unieke en ijzersterke garantie. Het is een stevige garantie van 2 jaar op al onze refurbished iphones. Hier zit een gratis vervangservice bij. Dat betekent dat mocht er onverhoopt iets kapot komen of niet meer werken, TelefoonDiscounter.nl jouw refurbished iPhone gratis repareert.

Het uiterlijk – Er wordt nauwkeurig gekeken naar de binnen- en buitenkant van jouw refurbished iPhone. Een essentieel onderdeel van het reviseren is het beoordelen van het uiterlijk. Jouw device is voorzien van een gloednieuwe display en behuizing. Binnen 24 uur krijg je jouw apparaat – geheel krasvrij – bezorgd.

Bruikbare bezorging – Wanneer je een refurbished Apple iPhone koopt, dan krijg je ‘m morgen binnen. Zo eenvoudig is het! Vandaag een Apple iPhone kopen voor 23:59 uur? Dan krijg je deze de volgende dag bezorgd. Jouw telefoontoestel refurbished wordt gratis en binnen 24 uur bezorgd.

Accumulator – Alle refurbished telefoons beschikken over een geheel nieuwe batterij. Een accumulator verliest, naarmate de tijd vordert, aan sterkte. Dit geldt niet voor jouw refurbished gsm. De oude accumulator is gesaneerd en vervangen. Zo ben je er 100% van verzekerd dat je over een perfect werkzaam accumulator beschikt.

Niet goed, geld terug – Dit geeft alle klanten van Telefoondiscounter.nl altijd een aangenaam gevoel. Ben je toch niet helemaal tevreden over je refurbished smartphone? Het komt bijna niet voor, maar het is altijd fijn om over de kans te beschikken. Eenvoudig retourneren binnen 14 dagen, dat kan alleen bij Telefoondiscounter.nl.

Voordelig – Een refurbished iPhone kopen, is een plan waarmee je centen bespaart. Het is minder duur dan het aanschaffen van een nieuwe Apple iPhone. Niet van nieuw te onderscheiden en minder kostend dan ooit!

Voor meer info : website bezoeken

huis beveiligen

Terwijl het aantal inbraken wel afneemt, volgens de laatste cijfers, is het wel cruciaal om voorzorgsmaatregelen te nemen. Je treft toch liever geen ongewild persoon in je huis of pand aan?

Inbraken in Nederland

In 2014 werd er nog doorsnee 250 keer per dag ingebroken binnen Nederland. Een ontzettend hoog cijfer. Vandaag de dag zijn deze cijfers wel iets gedaald, maar alsnog liegen de cijfers er niet om. Zodra u op Schiermonnikoog woont heeft u niets te vrezen. Daar is de afgelopen 2 jaar geen één inbraak geregistreerd.

Hoewel de inbraakcijfers dalen worden inbrekers wel steeds slimmer. Er is maar een klein kaartje als voorbeeld een bankpas of klantenkaart voor nodig om binnen 30 seconden in te breken. Precies zodra je even snel de hond uitlaat en het niet nodig vindt om de deur op slot te doen.

Inbraaktips

 • Leg uw dure juwelen en contact geld binnen een kluisje in huis. Of huur een kluis bij de bank.
 • Zorg ervoor dat artikelen bijvoorbeeld iphones na een diefstal niet door te verkopen zijn.
 • Heb je toch cash? Verstop het dan niet in een oude sok of onder een matras.
 • Registreer dure aankopen, zodat ze moeilijk door te verkopen zijn.
 • Verzamel geen grote bedragen aan cash binnen je huis.
 • Verstop de huissleutel niet buiten onder de mat of binnen de tuinkabouter. Iedereen is hiervan op de hoogte, ook inbrekers. Koop een klein sleutelkluisje voor binnen de schuur.

Eveneens met je spullen zijn voorzorgsmaatregelen te nemen:

 

Naast veiligheidssloten zijn er nog veel meer maatregelen die je kunt nemen om de kans op een inbraak te beperken:

 • Ook als een camera. Dit kan ook een nepcamera zijn, ter afschrikking.
 • Doe altijd je deur op slot, ook als je maar vijf minuten weg bent.
 • Laat geen ramen open staan op de tweede of derde verdieping.
 • Een alarm schrikt inbrekers vaak af.
 • Zorg dat er geen ladder, container o.i.d. tegen uw huis aan staat.

 

Inbraak voorkomen

De meeste inbraken worden overdag gepleegd. Zodra veel mensen aan het werk zijn, de kinderen op school en de buurt redelijk uitgestorven is. Eveneens binnen vakantieperiodes is er een piek aan inbraken.

Hedendaags hebben veel buurten een WhatsApp-groep voor buurpreventie. Zodra er verdachte personen of verdachte omstandigheden zijn gesignaleerd wordt dit in de groep gezet. Maar dit voorkomt lang niet altijd een inbraak in je huis. Het nemen van voorzorgsmaatregelen is daarom erg cruciaal.

Maatregelen treffen

Het is aan te raden om veiligheidssloten op uw deuren te plaatsen. Dit zijn buitengewone sloten, geproduceerd van extra sterk en duurzaam materie. Daarnaast zijn de sloten zo geproduceerd dat het voor inbrekers erg lastig is om deze sloten open te breken.

Als voorbeeld hierboven al gesteld dient de schuifpui niet vergeten te worden bij het zetten van nieuwe sloten. Een schuifpui is zeer inbraakgevoelig, vooral omdat veel mensen hier een zwak slot op gezet hebben.

Een belangrijke maatregel om inbraak te voorkomen is goede sloten. Sloten op uw deuren maar zoals ook op uw schuifpui zijn belangrijk. Oude, verweerde sloten zijn makkelijk open te krijgen waardoor de kans op inbraak toeneemt. Inbrekers zien snel genoeg in welke staat uw slot is. Zorg daarom voor extra zekere sloten op uw deuren.

Er zijn verschillende soorten veiligheidssloten, bijvoorbeeld bijzetsloten, meerpuntssloten en insteeksloten. Een kenner in sloten bijvoorbeeld een slotenmaker Amsterdam kan u alles vertellen over deze veiligheidssloten en inbraakpreventie.

Voor meer info : website bezoeken

Infographic en meer

Een infographic wordt steeds vaker gebruikt in de communicatie van bedrijven, stichtingen en overheden. Door middel van een infographic wordt informatie op een efficiënte wijze overgedragen op het publiek. Er zitten nog meer pluspunten aan een infographic.

De pluspunten van een infographic

Creativiteit

Ook kun je veel creativiteit kwijt in een infographic. Geen lange, saaie teksten maar een kleurrijk, visueel geheel. Flitsende beeldende kenmerken die direct opvallen en duidelijk zijn.

Een infographic kun je vormen naar de huisstijl van je organisatie. Zo is het eventueel om je bedrijfskleuren door te voeren in de infographic en om eventueel het logo toe te voegen. Wanneer de infographic op Social Media veel gedeeld wordt, ziet men direct bij welk onderneming de infographic vandaag komt. En dat zorgt weer voor extra naamsbekendheid.

Begrijpelijk

De infographic blijft niet alleen goed in ons geheugen hangen, de afbeelding wordt ook zeer snel begrepen. Een infographic wordt door het visuele aspect veel sneller begrepen dan een alinea aan tekst. Ook wordt de info door verschillende niveaus en leeftijden in één keer begrepen, vanwege de duidelijk, het schematische karakter en de herkenbare beelden.

Compact en volledig

Een infographic is zeer compact maar er kan wel veel informatie toegevoegd worden. De zender wordt in principe gedwongen om de info helder en kort te verwoorden. Hierdoor is het wellicht om veel tekst en cijfers te verwerken in een infographic. Door bv. grafieken te gebruiken wordt informatie op een overzichtelijke en compacte manier weergegeven.

 

Attentiewaarde

De spanningsboog van je publiek is vandaag de dag vastgesteld op 8 seconden. dat is een vrij korte spanningsboog, vooral wanneer je wat informatie wilt uiteenzetten. Het publiek voelt zich  sneller aangetrokken tot de infographic dan tot gewone tekst. De attentiewaarde van een infographic is vele malen hoger dan van een gewone tekst. Het publiek is veel sneller geneigd de tekst te lezen in de infographic, zeker 87% van de mensen doet dit. Terwijl men bij een normale tekst in 41% maar de volledige tekst leest.

(Bron: “Eyetracking the News” (2007)

En nu de vraag: Waarom zou ik een dure infographic laten maken? Ten eerste, infographics kunnen al tegen een zeer scherp tarief opgesteld worden. Daarnaast zitten er vele voordelen aan het opmaken van een infographic.

Informatie blijft hangen

Een van de grootste pluspunten is dat een infographic duidelijker overkomt op het publiek en beter blijft hangen. Uit verschillende onderzoeken blijkt namelijk dat we voor 80% onthouden wat we gezien hebben. Daar tegenover staat dat we maar 20% onthouden van de dingen die we gelezen hebben.

Wat is een infographic?

Een infographic is een informatieve illustratie waarin tekst en beeld samengesteld worden. Informatie wordt hierdoor op een visuele wijze weergegeven. Een infographic wordt meestal opgesteld door een grafisch vormgever. Er zijn ook diverse kosteloze programma’s om een beperkte infographic zelf te maken.

Een infographic is een zeer goed en handig marketingmiddel. Met één illustratie kun je veel vertellen en ook veel informatie beeldend maken. Daarnaast heeft het lezende publiek de mogelijkheid om de infographic te delen op Social Media. Vandaar wordt het publiek nog groter. Kijk maar eens op Pinterest of Instagram, op deze kanalen zie je zeer veel infographics voorbij komen.

 

Goedkoopste infographics

Voor meer info : website bezoeken

Betaalbare logo’s

Een aantal tips voor embleem model

Dit vermag namelijk tegenovergestelde gevoelens oproepen, enkele veel verwarring vermag opwekken bij de doelgroep. En we willen tenslotte allemaal dat een bedrijfslogo een positieve sociëteit opwekt. Een bond waaruit herkenbaarheid voort vloeit. Door een beeldmerk in alle eenvoud te ontwerpen, passend bij uw klus, kunt u dit mede bereiken. En ook met een eenvoudig embleem kunt u de aandacht trekken in het ruime aanbod is gebleken.

Laat vandaar alle overbodige onderdelen achterwegen. Juist door alle eenvoud vormt een bedrijfslogo laten ontwerpen een sterk fundament door de algehele huisstijl van de onderneming.

Het grootste sectie van onze eerste indruk wordt bij een bedrijf logo beïnvloed door de kleur en vorm. Gedachteloos dragen deze kenmerken bij aan de herkenbaarheid van een embleem. Ze brengen een begrijpelijke boodschap over, waar uw doelgroep uiteindelijk hun eigen betekenissen aan verbinden.

Proces van bedrijf logo type

De grote hamvraag hierbij luidt: “Hoe bereik ik op de juiste manier mijn doelgroep?” en hoe vermag ik een bedrijf logo laten ontwerpen sommige hierop aansluit?

Het is desondanks onmisbaar dat de eerste indruk goed is. Een eerste indruk kunt u immers slechts één keer maken. Bovendien is wetenschappelijk consistent dat een negatieve indruk lastig te veranderen is. Ons brein houdt niet van deze afwisseling. U moet dus heel goed nadenken op welke manier u (potentiële) klanten positief wilt toenaderen en een paar u daarbij uit wil stralen.

Als u een verlichte lijn door wilt voeren is de verkiezing van de letter en de vorm dringend nodig. Het moet passen bij het karakter van het bedrijf, oftewel de huisstijl. Zodra een foto wordt toegevoegd in een bedrijf logo, spreken we over een logo. Een bedrijf logo geeft het karakter van een klus weer in de vorm van een illustratie of symbool. In de meeste gevallen wordt er gebruik gemaakt van een woordmerk in koppeling met een beeldmerk.

Een logo is vaak één van de eerste verschijningsvormen die een (potentiële) klant van uw onderneming ziet. Het is zeer gewichtig voor bij de eerste indruk. Onbewust kneden mensen ineen paarseconden een positief of negatief beeldhouwwerk. Op basis van de eerste indruk beslissen ze of ze met een desbetreffende klus voor willen gaan.

Enkele is een bedrijfslogo?

Een bedrijfslogo is een beeldmerk van een sociëteit of product dat wordt ingeschakelt voor de herkenbaarheid van het merknaam in communicatie-uitingen. Een embleem schenkkan een zuiver grafisch symbool zijn, of zijn uit tekst die op een kenmerkende manier is opgemaakt, of een integratie hiervan.

Een aantal vertellen de kleuren van een embleem?

Kleur is een van betekenis eenheid door de herkenbaarheid van je product. Kleur doet iets met mensen. Een goed aanwezige kleur schenkkan er dan ook door ervoor zorgen dat jouw artikel extra opvalt! Om ervoor te zorgen dat mensen je bedrijf logo herinneren, kan je hem het beste zo simpel voorstelbaar houden. Hierdoor ben je makkelijk typisch, goed te onthouden en het effectiefst in het interpreteren van de boodschap. Kleur speelt hierin een belangrijke rol.

Hoezo een bedrijf logo?

Ten artikel of wat voor organisatie dan ook is het talrijk wenselijk dat de omgeving weet dat je bestaat. In het geval van een concern wil je beroemd zijn zodat een klant ten hij een merk wil kocht aan jou zal vermoeden en het bij jou koopt. Maar om een bedrijf te kennen of onthouden heb je in ieder geval een naam benodigd. En ten je er ook nog een prent bij hebt, wordt het nog een stuk gemakkelijker. Vergelijk het met een persoon. Die kun je pas weten op het moment dat je diens naam weet. Als je bovendien zijn of haar gezicht kent, zul je de persoon nog beter onthouden. Kortom: naam en embleem is echt de naam en het gezicht van een artikel.

http://15eurologos.nl/

Voor meer info : website bezoeken

Alles over outplacement

Nieuwe eenheidsstatuut

Het nieuwe eenheidsstatuut is een statuut dat is geaccepteerd door de ministerraad. Dit statuut is van kracht sinds 1 januari 2014. Hierin staan de bestaande opzeggingstermijnen en ontslagregels. Dit geldt voor zowel arbeiders als bedienden. Het verschil te midden van beide partijen wordt verkleind. De kanten groeien zo meer richting elkaar toe. Al jarenlang maakt het Belgische arbeidsrecht een flink onderscheid tussen arbeiders en bedienden. Deze kanten hadden aparte statuten die ver uit elkaar lagen en en flinke verschillen hadden. Dit verschil wordt verkleind en soms zelfs weggewerkt door het nieuwe eenheidsstatuut dat van kracht is sinds 1 januari 2014. Het eenheidsstatuut is er voor alle Belgische werkenden en bedienden. Daarnaast is het voor zowel werkgevers als personeelslid zeer handig om op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen. Alle informatie is te vinden in het eenheidsstatuut.

Het nieuwe eenheidsstatuut is een statuut dat is geaccepteerd door de ministerraad. Dit statuut is van kracht sinds 1 januari 2014. Hierin staan de huidige opzeggingstermijnen en ontslagregels. Dit geldt voor zowel arbeiders als bedienden. Het verschil te midden van beide partijen wordt verkleind. De kanten groeien zo meer richting elkaar toe. Al jarenlang maakt het Belgische arbeidsrecht een flink onderscheid te midden van werkenden en bedienden. Deze partijen hadden aparte statuten die ver uit elkaar lagen en en flinke verschillen hadden. Dit verschil wordt verkleind en soms zelfs weggewerkt door het nieuwe eenheidsstatuut dat van kracht is sinds één januari 2014. Het eenheidsstatuut is er voor alle Belgische werkenden en bedienden. Ook is het voor zowel werkgevers als medewerker zeer handig om op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen. Alle informatie is te vinden in het eenheidsstatuut.

Wat is outplacement?

Door middel van outplacement wordt een personeelslid naar een nieuwe functie begeleid na ontslag. Outplacement werd meer hierna 30 jaargang geleden vormgegeven binnen Amerika En dan kwam het over gewaaid richting Nederland, België en meer en meer Europese landen. Ondertussen is Outplacement niet meer weg te denken uit het huidige stelsel. Als je ontslagen wordt daarop kan je een outplacement procesverloop ingaan en die gaat als volgt: Verwerk van het ontslag, Het spotten van begeren en competenties en sollicitatie opvang.

Het procesverloop

Je bent net ontslagen door uw medewerker en dat kan zwaar vallen voor een medewerker. Daarom moet je daarnaast als eerste het dienstbeëindiging verwerken en verhaal bekomen. Daarnaast wordt er met u tezamen gekeken wat uw rechten en plichten zijn op dit moment en wordt uw situatie op dit moment glashelder geconstrueerd.

Waarom outplacing

Er komen situaties voor waar een werkgever en personeel niet meer tezamen overweg kunnen. Dit kan zijn om de band te midden van de werkgever en personeel niet goed is of als er geen vertrouwen meer is. Het kan daarnaast zijn dat het bedrijf failliet gaat en dat de personeel of meerdere weeknemers zonder werk komen te zitten. Daarnaast bezuinigingen horen bij dit, daarnaast wel collectief dienstbeëindiging genoemd.

In welke gevallen heb ik recht op outplacement?

Om recht te bezitten op outplacement moet je minimaal 45 jaargang oud zijn en werken binnen een privé sector op het ogenblik dat je wordt ontslagen. Al heb je de spaarpotje gerechtigde ouderdom bereikt daarna heb je geen recht meer op outplacement.In welke gevallen je gemiddelde wekelijkse arbeidsduur minder daarop de helft bedraagt van een voltijdse medewerker Wanneer je na je ontslag wel een volledig uitkeringsgerechtigde werkloze zou worden, maar niet bereikbaar moet zijn voor de arbeidsmarkt.

 

Collectief ontslag

10 werknemers van een bedrijf die meer dan 20 werknemers heeft en minder daarop 100 werknemers binnen een kalender jaargang tewerkgesteld zijn.

Anciënniteit 

Heeft u onlangs uw ontslagbrief gekregen? Of speelt u met de gedachte om dienstbeëindiging te nemen bij uw werkgever? Vroeg of laat krijgt ook u daarop te maken met het opzegtermijn. Daarin spelen een groot aantal aspecten een rol, zo daarnaast uw anciënniteit. Wij geven u een helder beeld van uw anciënniteit en wat het exact voor u betekent.

Stel dat u overstapt richting een nieuwe werkgever. U bent toe aan een kersverse uitdaging, nadat u al legio jaren voor idem onderneming werkt. Een nieuw bedrijf, kersverse energie, kersverse prikkels,… En uw opgebouwde anciënniteit vervolgens? Bent u in staat dit mee te nemen naar een kersverse werkgever? Of begint u weer helemaal opnieuw met het opbouwen van uw anciënniteit? U heeft er immers natuurlijk wel legio jaren hard voor gewerkt.

De anciënniteit betekenis is de periode dat u aaneengehecht bent aan een bepaalde onderneming. Uw anciënniteit speelt een bepalende rol in onder meer het bepalen van uw loon, reces, rechten, plichten,… Het komt veelvuldig voor dat een hogere anciënniteit (een langere verbintenis aan de werkgever) verbonden is aan een hoger loon. Werkgevers belonen werknemers die trouw zijn aan het organisatie, de bedrijf, de instelling,…

Voor meer info : website bezoeken
1 2