BIM tekenen maakt de samenwerking met verschillende specialisten gemakkelijker

BIM tekenen kan het samenwerken met verschillende disciplines een stuk gemakkelijker worden. Hierbij gaat het natuurlijk niet om het tekenen op zich, maar om het 3D-model dat daarbij hoort. Dankzij de diensten van een expert als bv3projectsupport verbetert u de integrale samenwerking tussen de architect, constructeur, aannemer en de constructeur. Hoe? Omdat alle partijen gebruikmaken van hetzelfde model is de kans dat deze verschillende experts in elkaars vaarwater terecht komen een stuk kleiner. Omdat het 3D-model volledig anatomisch correct is hebben alle partijen bovendien een beter ruimtelijk inzicht in het ontwerp en worden eventuele problemen veel eerder opgemerkt. Daarom kiest u voorassistentie bij architectuur, installatietechniek en facility van bv3 projectsupport.

Maak uw project inzichtelijk met BIM tekenen

In gevallen is een bouwproject overzichtelijk. Dit komt vaak doordat mensen die goed zijn in hun werk, het overzicht niet hebben om rekening te houden met andere betrokken specialisten. Daarvoor is ruimtelijk inzicht en duidelijke communicatie nodig. En deze twee belangrijke aspecten verkrijgt door een BIM model te laten tekenen door de experts van bv3projectsupport. Het model bestaat uit een volledig accurate weergave op schaal én in 3D. Alle betrokkenen krijgen een beter ruimtelijk inzicht in het ontwerp en aanpassingen in het model, of in het beleid, kunnen snel worden doorgevoerd. Zo is het voor iedereen duidelijk wat er moet gebeuren en waar ieders verantwoordelijkheden liggen bij het ontwikkelen van uw project.

Haal de deadline door een professional op het gebied van BIM tekenen in te schakelen

Deadlines. Ze zijn ontzettend belangrijk in veel vakgebieden, waaronder de bouw. Echter worden de deadlines in deze sector vaak niet gehaald. Problemen tijdens de constructie, onduidelijke communicatie tussen verschillende specialisten, of zelfs een compleet gebrek daaraan, en verkeerde materialen leiden vaak tot lange vertragingen. Maar niet bij uw project! Want u schakelt bv3projectsupport in voor het tekenen van een 3D BIM model! In dit model wordt het te bouwen pand volledig accuraat weergegeven. Wat u daaraan heeft? Het is de blauwdruk van uw project in 3D waar iedere betrokken partij mee kan werken. En dat levert een aanzienlijke besparing op in de faalkosten en extra tijd die bij andere projecten tot zoveel vertraging leidt.

Voor meer info : website bezoeken