Bouwbedrijf denkt aan het milieu bij nieuwbouw in Antwerpen of Leuven

Door de EPB-regelgeving zijn bouwbedrijven steeds meer rekening gaan houden met het milieu, zo ook bij nieuwbouw in Leuven of Antwerpen. Energiezuinig bouwen staat voorop. EPB-regelgeving staat voor EnergiePrestatie en Binnenklimaat. Het gaat over het energetisch totaalplaatje van je woning. Daarbij kun je denken aan isolatie, ventilatie, verwarming, luchtdichtheid en hernieuwbare energie. Bij het bouwen van een nieuwbouwwoning wordt hier tegenwoordig rekening mee gehouden. Het is belangrijk een bouwbedrijf te zoeken dat in staat is nieuwbouw in Leuven of Antwerpen te bouwen volgens de eisen uit de EPB-regelgeving. Ideaal is het dan als dit bedrijf uit Leuven of Antwerpen ook nog werkt via de sleutel op de deur methode. Je hoeft je dan zelf nergens zorgen over te maken. Zij voeren de bouw uit en jij kunt er naderhand gelijk intrekken. Door een energiezuinige woning te bouwen draag je je steentje bij aan het milieu en bespaar je ook nog eens kosten.

 

Kiest u voor casco/ruwbouw of sleutel op de deur methode in Antwerpen of Leuven?

Wilt u uw nieuwbouwwoning met de sleutel op de deur methode laten bouwen? Dat kan als je een bouwbedrijf inschakelt, bijvoorbeeld voor nieuwbouw in Antwerpen of Leuven. Maar vaak kun je kiezen tussen twee verschillende bouwmethodes: casco/ruwbouw of de sleutel op de deur methode. Beiden hebben zo hun voordelen. Bij casco/ruwbouw heb je veel inspraak over de bouw. Je krijgt alle vrijheid in het inrichten van je huis. Het bouwbedrijf neemt de zwaardere klussen op zich. Bij de sleutel op de deur methode, die ook mogelijk is in Antwerpen of Leuven, zal het bouwbedrijf je volledig ontzorgen. Jij hoeft je nergens druk over te maken en kunt gelijk intrekken als de sleutel aan je overhandigd wordt. De bouw wordt gerealiseerd binnen een afgesproken termijn en binnen het vooropgestelde budget.   

 

Nieuwbouw in Leuven of Antwerpen laten bouwen door een professioneel bouwbedrijf

Wil je een bouwbedrijf met ervaring inschakelen voor nieuwbouw projecten? Dat kan bijvoorbeeld wanneer je geïnteresseerd bent in nieuwbouw in Leuven of Antwerpen. Dit bedrijf kan voor jou een nieuwbouwwoning bouwen volgens verschillende bouwmethodes. Zo kun je je nieuwe woning in Leuven of Antwerpen laten bouwen volgens de sleutel op de deur methode. Je hoeft je dan zelf nergens druk over te maken. Een andere mogelijkheid is casco/ruwbouw waarbij je juist meer inspraak krijgt. Naast bouwmethodes krijg je ook alle vrijheid in het kiezen van bouwstijlen. Ga voor een klassiek, modern of hedendaagse nieuwbouwwoning.

Voor meer info : website bezoeken