The Alternative
Image default
Particuliere dienstverlening

Dagbesteding in Amsterdam om kansen op de arbeidsmarkt te vergroten

De deskundige begeleiders van Basic Activering gaan bij deze dagbesteding in Amsterdam aan de slag met verschillende soorten activiteiten. Deze activiteiten zijn bedoeld voor specifieke doelgroepen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Een dergelijke achterstand kan opgelopen worden door lichamelijke of verstandelijke beperkingen. Op een laagdrempelige manier wordt met deze doelgroep activiteiten uitgevoerd die het zelfvertrouwen van de desbetreffende deelnemers moet vergroten. Deze activiteiten zijn bedoeld voor het ontwikkelen, produceren, verkopen en onderhouden van producten en diensten. Zo krijgt deze doelgroep succeservaringen en krijgen zij op den duur ook een plek op de arbeidsmarkt waar zij het naar hun zin hebben.

Maak gebruik van de vervoerservice die deze dagbesteding aanbiedt

Niet iedereen is in staat om zelf of met behulp van mensen in de omgeving naar de dagbesteding in Amsterdam te komen. Dit empathische bedrijf heeft hier de oplossing voor bedacht. Met hun vervoerservice wordt toegankelijk vervoer naar de dagbesteding in Amsterdam geregeld. De deskundige begeleiders van dit mooie bedrijf vinden het namelijk belangrijk dat werkelijk iedereen kansen krijgt op de arbeidsmarkt. Daarbij hoort dat iedereen desgewenst deel kan nemen aan de activiteiten van deze prachtige dagbesteding. Een extra service is daarom het vervoer van en naar de locatie toe. Zo hoeft niemand zich druk te maken over het feit hoe hij of zij naar huis gaat en worden de activiteiten daar pas echt genieten.

Geniet tijdens je favoriete activiteiten op de dagbesteding in Amsterdam

Van schoonmaken tot knutselen en van fietsen repareren tot rolstoelen maken, niets is te gek bij deze mooie dagbesteding in Amsterdam. Door de deskundige begeleiding en de extra vervoerservice worden de activiteiten pas echt genieten. Daarnaast draagt dit bij aan een mooie kans op de arbeidsmarkt, voor iedereen die dit kan gebruiken. Genoeg redenen om voor dit mooie bedrijf met een prachtig doel te kiezen!