De beste systemen voor tijdsregistratie vindt u bij deze specialist

Thealternative

Zoekt u naar een goede oplossing om de aanwezigheid van de medewerkers in uw bedrijf te registreren? Dan is tijdsregistratie misschien wel iets voor u. Dit systeem is in verschillende vormen verkrijgbaar en kan voor diverse situaties worden toepast. Wilt u bijvoorbeeld als manager weten hoeveel uur een medewerker aanwezig is geweest in het algemeen of wilt u dit juist per afdeling meten? Dan is dit systeem uitermate geschikt. Bij EasySecure bieden ze tijdregistratie aan in verschillende soorten. Deze specialist heeft al veel ervaring op het gebied van veiligheidssystemen en zorgt altijd weer voor innovatieve oplossingen.

Nauwkeurige en automatische registratie

De tijdsregistratie van EasySecure is gebouwd op basis van biometrie. Dit zorgt ervoor dat u een goede, nauwkeurige en eenvoudige registratie kunt realiseren. Alles wordt op de seconde nauwkeurig geregistreerd. Daarnaast heeft dit systeem diverse uitgebreide koppelingsmogelijkheden met andere oplossingen. Denk daarbij aan registratie door middel van een code of toegangspas. Bij tijdsregistratie kunt u kiezen voor een volledig geautomatiseerd systeem waarbij alles digitaal geregistreerd wordt. Zo krijgt u een duidelijk overzicht van de aanwezigheid van medewerkers, eventueel per afdeling, waardoor u meer informatie heeft over de planning en realisatie. Dit stelt u in staat om eventuele verbeteringen in uw werkprocessen door te voeren.

Informeer naar de mogelijkheden

Naast tijdsregistratie biedt EasySecure nog vele andere systemen aan voor het veiliger maken van uw bedrijf. Denk daarbij aan aanwezigheidsregistratie, toegangscontrole, bezoekersregistratie en projectregistratie. Op deze manier hoeft uzelf of een eventuele receptiemedewerker niet alle personen die bij uw bedrijf binnenkomen vast te leggen. Alles wordt automatisch geregistreerd en digitaal zichtbaar gemaakt. Ook als u later nog eens terug wilt kijken naar de bezoekers van een bepaalde dag, kan dit eenvoudig en snel. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u weten hoe de werkwijze van EasySecure verloopt? Neem dan contact met hen op. Zij helpen u graag verder!

https://www.easysecure.nl