The Alternative
Image default
Aanbiedingen

De geschiedenis van de headshop in 5 minuten

De geschiedenis van de headshop in 5 minuten

Ben je op zoek naar producten die helpen bij het gebruiken van de stof marihuana? Dan kan je bij een headshop je geluk niet op! Je kan bij een headshop namelijk verschillende producten aanschaffen zoals grinder, long papers of waterpijpen. Ben jij op zoek een zeer uitgebreid assortiment headshopproducten? Neem dan snel een kijkje op 24high.nl! Maar waar komt eigenlijk de headshop vandaan? Dat bespreken we in dit blog!

Amerika

Je zal het ongetwijfeld al zelf hebben bedacht, maar de headshop komt van oorsprong uit Amerika. De Psychedelic Shop aan de Haight Street in San Francisco is de allereerste headshop ter wereld! Deze headshop werd gerund door een Amerikaanse legerveteraan en zijn jongere broer. Opgericht in de jaren zestig helpt de headshop je met producten die ervoor zorgen dat je het gebruik van marihuana kan vereenvoudigen en gezonder kan maken. In de Engelse term is er zelfs een term voor de headshop gebruiker, namelijk de ‘pothead’.  Een pothead wordt veelvuldig in verband gebracht met termen zoals een ‘deadhead’ of een ‘motorhead’. Voor dit soort mensen was de headshop juist gecreëerd! 

24high.nl

Vroeger moest je voor al je headshop producten fysiek naar de winkel. En vaak schaamde men zich daar ook nog eens voor. Gelukkig kan je tegenwoordig alle headshop producten online in de webshop van 24high.nl bestellen! Zij verkopen allerlei verschillende soorten headshop producten en testen deze onafhankelijk in hun eigen winkel voordat ze deze op hun website plaatsen. Jouw bestelling wordt veilig en discreet verzonden zodat niemand te weten krijgt dat jij headshop producten bestelt! Ben je door deze blog geïnteresseerd in headshop producten van de hoogste kwaliteit? Neem dan een kijkje op de website van 24high.nl!

http://www.24high.nl/