The Alternative
Image default
Beauty en verzorging

De populaire trends bij kappers

Sta jij op het punt om een bezoekje te brengen aan de kapper? Misschien heb je dan nog geen idee van wat voor kapsel je dit keer wil hebben, of naar welke kapsalon je wil gaan. Het is dan goed om eens te bekijken wat momenteel de trends zijn als het om bezoekjes aan de kapper gaat.

Wat gaat het dit keer worden bij de kapper?

Het lijkt erop dat er een aantal duidelijke trends zijn als het gaat om kapsels en kappers in het algemeen. Ten eerste zien we een toenemende populariteit van natuurlijke, ongecompliceerde kapsels. Mensen willen er goed uitzien, maar ze willen ook comfortabel zijn en er niet te veel tijd aan besteden om hun haar te stylen. Dit betekent dat stijlen zoals de ‘messy bun’ en de ‘beach waves’ steeds vaker voorkomen. Dit zijn haarstijlen die jij zelf eenvoudig bijhoudt.

Kleur is populair bij kappers

Een andere trend die we zien is de groeiende populariteit van kleur. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun haar te verven of highlights te geven, en dit geeft kappers de kans om creatief te zijn en unieke kleurcombinaties te creëren. De tijd dat je alleen naar een kapper als lamariavasile ging om je haar te blonderen ligt al ver achter ons. Doordat het ook zo makkelijk is om een kleurtje in je haar te krijgen en dit ook weer te verwijderen zie je ook steeds meer dat mensen tijdelijk een andere haarkleur nemen.

Duurzaamheid in de kapsalon

Een derde trend is de toenemende nadruk op duurzaamheid. Steeds meer kappers zijn zich bewust van de impact die hun bedrijf heeft op het milieu, en ze maken gebruik van duurzame producten en technieken om ervoor te zorgen dat hun bedrijf zo milieuvriendelijk mogelijk is. De tijd dat kappers er bijvoorbeeld maar op los spoten met milieuonvriendelijke haarlak ligt echt wel achter ons.

Totaalpakket

Ga jij op zoek naar een kapsalon Leeuwarden bezoeken? We zien ook daar een trend waarbij steeds meer kappers zich richten op het aanbieden van een totaalpakket aan diensten, in plaats van alleen maar haarverzorging. Dit betekent dat klanten bijvoorbeeld ook kunnen genieten van gezichtsbehandelingen, massages en andere luxe diensten wanneer ze naar de kapper gaan. Uiteraard zit niet iedereen hier op te wachten en zijn er ook nog genoeg kappers die zich richten op knippen.

https://lamariavasile.nl/