The Alternative
Image default
Beauty en verzorging

Dit rijstwater is speciaal ontworpen voor krullen

Ooit over nagedacht om rijstwater te gebruiken voor je krullen? Rice Up! Rijstwater heeft dit wel! Deze groothandel voor haarproducten heeft zich laten inspireren door een eeuwenoude techniek uit China. In het dorp Huangluo Village staan de vrouwen bekend om hun mooie en prachtige lange haar. En dat komt allemaal door het gebruik van rijstwater voor je haar.

Rijstwater helpt je krullen terugkrijgen

Zijn jouw krullen uitgezakt of wil je je haar voller maken? Dan is het rijstwater van Rice Up! Rijstwater echt iets voor jou. De groothandel is ervan overtuigt dat ieder type haar geschikt is voor rijstwater. Het maakt dus niet uit of je krullen, kroeshaar of stijlhaar hebt, rijstwater is daar voor je haar. Rijstwater definieert niet alleen krullen, maar het verzorgt ook nog eens je haar en hoofdhuid. Zo stimuleert het je haargroei en helpt het bij het verminderen van haar uitval en tegen roos. Het rijstwater is beschikbaar in drie verschillende geuren, waaronder lavendel en rozemarijn. Als je een bestelling plaatst bij deze groothandel, dan zal je bestelling gekoeld verzonden worden. Dit komt omdat het rijstwater een 100% natuurlijk product is met etherische oliën. Om dit zo goed en lang mogelijk te bewaren worden de producten ingevroren. Voor gebruik dien je een hoeveelheid te laten ontdooien. De ontdooide hoeveelheid is voor zeven dagen te bewaren in de koelkast. Het restant kan je het beste bewaren in de vriezer.

Bestel vandaag om jou haar zo snel mogelijk te laten stralen

Wil jij rijstwater bestellen voor je haar? Wacht niet te lang! De producten van Rice Up! Rijstwater worden steeds populairder en voordat je het weet grijp je mis. De groothandel staat voor je klaar om de perfecte variant rijstwater te vinden om jouw krullen te laten stralen. Hoe je dit bedrijf kan bereiken staat volledig uitgelegd op hun website.