Duurzame en kosteneffectieve oplossingen op het gebied van kunststof bakken en pallets

Duurzame en kosteneffectieve oplossingen op het gebied van kunststof bakken en pallets. Dat is wat Alpac u aan kan bieden doordat het bedrijf een samenwerkingsverband heeft met verschillende spuitgietfabrikanten in Europa. Daarnaast heeft Alpac een uitgebreid en veelzijdig aanbod waar de klant uit kan kiezen. Alle producten uit het assortiment zijn van Europese kwaliteit. Daarnaast behoort een service op maat natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Kunststof bakken en pallets kunnen volledig naar de wens van de klant worden gerealiseerd. Bij Alpac heeft u de garantie op een bak of pallet die aan al uw eisen voldoet.

Kunststof bakken en pallets in verschillende soorten en maten

Heeft u broodkratten, vleeskratten of een specifieke krat met een scharnierend deksel nodig? Dan is het raadzaam om een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen. Alpac vervaardigt pallets en bakken in verschillende soorten en maten. Klanten die een kunststof bak met een geperforeerde bodem, een dichte bodem of dichte wand nodig hebben, kunnen bij Alpac terecht. Verder realiseert Alpac met grote regelmaat op maat gemaakte pallets en het bedrijf blijft bezig met het ontwikkelen van nieuwe modellen en nieuwe series kunststof bakken en pallets.

De ideale kunststof bakken en pallets voor iedere sector

Kunststof bakken en pallets zijn in veel verschillende sectoren nodig. Alpac heeft om die reden al voor een diversiteit aan bedrijven producten ontwikkeld. Een voorbeeld hiervan zijn de kunststof bakken die onlangs ontwikkeld en vervaardigd zijn voor de opslag en het verzendklaar maken van veredelde zaden. Bij dit project was het van belang dat de bodem van de bak bij een minimaal eigen gewicht geen millimeter door zou buigen. Dat is de deskundige medewerkers van Alpac uiteindelijk gelukt. De klant was zeer tevreden met de kunststof bakken die voorzien waren van een deksel speciaal voor zaden. In welke branche u ook actief bent, voor kunststof pallets en bakken komt u naar Alpac.

Voor meer info : website bezoeken