The Alternative
Image default
Bedrijven

Een beursstand kopen of huren?

Het aantal aanwezigen dat je op een beurs kunt aantrekken, wordt aanzienlijk beïnvloed door een stand.Natuurlijk is het ook belangrijk waar jouw beurs stand zich op de beursvloer bevindt.Het is het beste wanneer jouw stand zich in de buurt van de hoofdroute bevindt, aangezien je dan de meeste bezoekers aan kunt trekken. Ook het ontwerp van de beursstand heefteen enorme invloed op het succes van jouw stand. Je bedrijf zal meer opvallen in een stand die er mooi en professioneel uitziet. Als je een beursstand zoekt voor een beurs, kun je er een kopen of huren. Maar wat is nu beter?  

 

Kopen vs. huren 

Vergeleken met er een kopen, biedt een beursstand huren veel verschillende voordelen in vergelijking met een beursstand kopen. Met het huren van eenbeursstand hoef je je geen zorgen te maken over het opzetten of afbreken van de stand, dat werk wordt immers voor je uit handen genomen.Het huren van een beursstand is ook een goede optie als je niet zeker weet hoe vaak je op een beurs aanwezig zult zijn. Sta je wel regelmatig op een beurs en vind je het fijn om zelf altijd een eigen stand tot je beschikking te hebben? Dan kun je er natuurlijk wel voor kiezen om een beursstand te kopen.  

 

Tips voor jouw beursstand 

Voor welke optie jij ook kiest, een beursstand moet in ieder geval goed opvallen. Om jouw beursstand beter op te laten vallen hebben wij een aantal handige tips voor je. De eerste tip is om wat interactie aan jouw stand toe te voegen. Denk hierbij aan een demonstratie van jouw nieuwe product of dienst. Een demonstratie trekt altijd veel bezoekers. Een andere tip is om niet te veel tekst te gebruiken, maar enkel het noodzakelijke op banners en folders te zetten. Grote teksten vallen vaak meer op dan heel veel kleine teksten. Zorg verder ook voor een mooie aankleding die past bij jouw bedrijf.