The Alternative
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een Inventor cursus volgen wanneer het u uitkomt

Wilt u een Inventor cursus volgen om de vaardigheden voor het maken van 3D-tekeningen en -modellen aan te leren? Het bedrijf DACCAD Didactic CAD Support uit Schijf, nabij Roosendaal, biedt deze trainingen aan. Volg de cursus wanneer het u uitkomt, dit kan ook in overleg op zaterdagen. Daarnaast kunt u kiezen voor een privéles of groepslessen. Ideaal als u zelf uw vaardigheden wilt verbeteren of dat van uw hele team of organisatie.

Volg privélessen of groepslessen op maat

Een Inventor cursus is zeer handig om te volgen als u meer wilt leren over de software Inventor, van het Amerikaanse bedrijf Autodesk. Deze software wordt veel gebruikt om 3D-prototypen digitaal te kunnen tonen. Volgt u deze Inventor cursus, dan bent u hierna in staat om het volledige proces uit te werken. Dit is van ontwerp tot aan de productie. U kunt kiezen voor onze standaardtrainingen, maar ook voor onze trainingen op maat. Kies bijvoorbeeld voor een Inventor-privéles. Deze lessen zijn ideaal voor mensen die met extra begeleiding en op hun eigen tempo willen leren werken met Inventor. U kunt ook kiezen voor de groepslessen op maat. Dit is zeer geschikt als u bijvoorbeeld met uw organisatie wat extra informatie over Inventor kan gebruiken. Hiervoor is dus geen volledige cursus nodig. Dit geldt ook voor de privélessen. U volgt de Inventor cursus dus minimaal één dag. Kiest u voor een Inventor cursus op maat, dan maakt DACCAD Didactic CAD Support een offerte op maat voor u.

Leer dankzij deze cursus om 3D prototypes digitaal te laten zien

Met Autodesk Inventor kunt u eenvoudig 3D prototypes digitaal gezien. Door het volgen van de Inventor cursus werk je aan het gehele proces, van het ontwerpt tot aan de productie. Of u nu wel of niet met Inventor werkt, DACCAD Didactic CAD Support biedt verschillende cursussen aan. Dit varieert van privélessen, groepstrainingen en cursussen op maat.

https://daccad.nl/