The Alternative
Image default
Aanbiedingen

Een visgraat patroon, dé trend van het moment!

Een visgraat patroon, dé trend van het moment!

Je ziet het voornamelijk in vloeren, de visgraat print is dé populaire interieurtrend van tegenwoordig. Kleine visgraatpatronen maar ook grote visgraatpatronen, het ziet er erg chique uit. Een visgraatvloer is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Een lichteiken kleur zie je het meest, je kunt de vloer echter ook in het zwart of andere tinten bruin tegenkomen.

De visgraatvloer wordt veel gecombineerd met andere interieurtrends. Een mooie matzwarte keuken of een prachtige glazen deur met zwarte stalen constructie, het is allemaal erg mooi te combineren met deze visgraatvloer. Een vloer is echter niet het enige wat je van deze mooie visgraatpatroon kunt voorzien. Met een mooie visgraatplakfolie kun je andere objecten in huis ook van een mooie visgraatprint voorzien. De keukenkastjes, het badkamermeubel, de vensterbank, een salontafel, het zijn allemaal mogelijke objecten die je met het plakfolie van een mooie visgraat print kunt voorzien. Laat deze interieurtrend dus niet beperkt tot alleen de vloer maar geef ook andere accessoires in huis een mooie nieuwe look! De visgraatplakfolie bestel je op Plakfoliewebshop. Het is een folie van mooie kwaliteit wat ook echt kwaliteit uitstraalt en zorgt voor die chique look die je wilt!

Trend in woningen, maar ook in kantoren en winkels
Niet alleen bij jou thuis kun je de visgraat trend in huis halen, ook in kantoren en in winkelpanden zie je steeds vaker interieurtrends terug. Het winkelen is tegenwoordig meer dan alleen nieuwe producten of kleren kopen. Verkopers willen klanten een complete beleving geven en kiezen er dus ook voor om hun pand er zo mooi mogelijk bij te laten staan. Zo zorg je ervoor dat klanten graag bij jou aanwezig zijn. De winkels en kantoorpanden zien er tegenwoordig dan ook steeds mooier en chiquer uit! En wat dacht je van restaurants en hotels? Ook daar kom je interieurtrends zoals de visgraatvloer steeds vaker tegen!

https://www.plakfoliewebshop.nl