The Alternative
Image default
Zakelijk

"Frans Spreken: Hoe Een Cursus Frans je Communicatie Verrijkt"

Ben je helemaal verliefd geworden op de taal van de liefde: het Frans? Wil je spreken met je vakantieliefde van jaren geleden, ga je voor een carrière in het buitenland of vind je de Franse taal gewoon heel gaaf? Dan zal je vast op zoek zijn naar goede manieren om de Frans taal te leren spreken. Dat kan met een cursus Frans. Echter is de Franse taal leren niet eenvoudig. Ja, het is een hele mooie taal, maar ook heel moeilijk. Een aantal handige tips om de Franse taal zo snel mogelijk onder de knie te krijgen.

 

Maak gebruik van een app om Frans te leren

Met een app op je smartphone ga je niet leren hoe je vloeiend Frans kunt spreken. Echter is zo’n app wel een hele mooie aanvulling op een cursus of studie Frans. Zo ben je veel makkelijker met de taal bezig en leer je de taal op een andere manier. Dit kan een prettige afwisseling zijn. Er zijn tegenwoordig genoeg apps te vinden waarmee je allerlei talen kunt leren. De bekendste apps van dit moment zijn Duolingo en Babbel.

 

De Franse taal leren met een online cursus

Ook een Franse taalcursus volgen is een van de opties. Er zijn veel online cursussen te vinden op internet waar je de taal kunt leren. Een van de grote voordelen van een online cursus is dat je er altijd bij kunt, omdat de cursus online staat. Ook neemt zo’n online cursus geen ruimte in beslag op je telefoon. Wel heb je een internetverbinding nodig en is het proces van leren vrij globaal ingericht. Maar daarentegen heb je wel andere cursisten en instructeurs om vragen aan te stellen.

 

Boek een reisje naar Frankrijk

Wil je als Emily in Paris gaan? De beste manier om Frans te leren is gewoon een reisje te boeken naar Frankrijk. Dat betekent natuurlijk niet dat je een weekend naar Frankrijk gaat om te shoppen, maar dat je een taalcursus gaat volgen en jezelf ontwikkelen. Ben je eenmaal in Frankrijk, of een ander Franstalig land, dan ben je iedere dag een paar uur actief met de taal bezig. Dit is heel anders dan een aantal uurtjes in de week. Na een aantal weken intensief de Franse taal te hebben geleerd kun je geheid een kaasplankje of flesje wijn in het Frans bestellen. Een garantie voor succes en je bent ook een hele ervaring rijker.