The Alternative
Kunst en Kitsch

Gezellig naar de stoffenmarkt

Een dagje naar de stoffenmarkt, dat is de garantie op een leuk dagje uit. Deze creatieve markten hebben altijd een gezellige en ongedwongen sfeer en zijn daarnaast ideaal om inspiratie op te doen. Ben jij nog nooit naar een stoffenmarkt geweest? Dan weet je niet wat je mist! Lees gauw verder waarom je toch echt eens naar een stoffenmarkt zou moeten gaan. 

Creatieve inspiratie 

Jouw creativiteit wordt geprikkeld op deze creatieve markten. Je ziet zoveel mooie en unieke stoffen. Daarnaast hebben veel stands eigen voorbeelden opgehangen van wat je kunt maken met de stoffen. Iedere creatieveling kan zijn of haar hart hier ophalen en veel inspiratie opdoen. 

Perfect dagje uit 

Daarnaast is het natuurlijk ook een perfect dagje uit. Wil jij nieuwe kussens voor op de bank? Voorkom dan dat je de hele dag in de winkelstraten loopt, maar ga eens naar deze markt. Je kunt hier zelf een uniek lapje stof uitkiezen en zelf aan de slag gaan. Deze dag kun je samen met vriendinnen afsluiten met een bakje koffie op een terras. Het is weer net iets anders dan gewoon een dagje shoppen en extra leuk om samen te doen. 

Waar is de stoffenmarkt? 

Nu is het nog de truc om de leukste markten te vinden. Waar en wanneer worden deze markten georganiseerd? Hier hoef jij je helemaal niet in te verdiepen. Ga direct naar de website van Stoffencircus en voer jouw gewenste locatie is. Vervolgens ontvang je een aanbod van alle creatieve markten die hier in de buurt worden georganiseerd. Ga je een dagje op stap naar een andere stad? Zoek dan altijd even of hier nog een leuke markt wordt gehouden. 

De stoffenmarkt is een perfecte activiteit voor een creatief dagje uit. Trommel jouw vriendinnen op en ga samen een dagje naar deze creatieve markt. Doe inspiratie op en schaf de mooiste stoffen aan voor jouw volgende creatieve project.