The Alternative
Image default
Aanbiedingen

Haal snel je rijbewijs met de hulp van Gelijk Geslaagd

Ben jij bezig met het halen van je rijbewijs en wil jij het liefst in 1 keer slagen voor de auto theorie en er geen weken aan bezig hoeven te zijn? Schakel dan de hulp in van ons, Gelijk Geslaagd! Hoe wij jou kunnen helpen? Wij geven keigoede auto theoriecursussen waarbij je slagingskans gewoon 100% wordt!

En onze theoriecursus is niet zomaar een gewone cursus, het is een eendaagse cursus. Je hoeft dus niet wekenlang een cursus te volgen om de auto theorie goed in je hoofd te krijgen, wij leren je gewoon binnen 1 dag alle theorie zo goed aan dat je dezelfde dag nog kunt slagen voor je examen. Onze cursussen worden vaak zo gepland dat je op de dag van de cursus ook meteen je examen bij het CBR kunt maken.

Les in de ochtend, CBR examen in de middag

Om 07.00 ’s ochtends begint de cursus. We maken kort kennis met de docent en de andere cursisten voordat we aan de slag gaan. Als iedereen zich heeft voorgesteld is het tijd geworden voor de les. Je krijgt goede uitleg van de docent over de theorie. Deze uitleg wordt aangevuld met praktijkvoorbeelden om het makkelijker en duidelijker te maken. De docent die lesgeeft heeft veel ervaring en weet precies welke vragen je kan verwachten op je examen. Hij leert je dan ook zeer gericht de theorie aan, alles wat je moet weten voor het examen wordt duidelijk besproken.

Slimme weetjes, handige trucs en fijne ezelsbruggetjes worden door de docent aan jou gegeven, hierdoor kan je de theorie nog veel beter onthouden. Na de klassikale theorieles ga je aan de slag met oefenexamens. Door hier mee te oefenen onthoud je de theorie nog beter en weet je meteen waar je nog de puntjes op de i moet zetten. Onze oefenexamens zijn hetzelfde als de examens van het CBR, je weet dus al van tevoren hoe het officiële examen eruit ziet. Hierdoor zal jij lekker zelfverzekerd aan je examen beginnen!

Wil jij meedoen met onze eendaagse cursus auto? Schrijf je in via onze website of geef even een belletje. Online kan je alle data en locaties van de cursussen vinden.

Met de hulp van Gelijk Geslaagd komt jouw rijbewijs lekker dichtbij!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/