Herdenk uw huisdier zeven dagen per week in het dierencrematorium

Is uw huisdier overleden? Dit is een emotionele gebeurtenis in uw leven. Misschien rouwt u dagelijks, terwijl een ander wekelijks of maandelijks het huisdier bezoekt. Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. komt alle mensen die rouwen om hun huisdieren tegemoet. Daarom heeft u zeven dagen per week toegang tot de asweide en begraafweide. U bent van maandag tot en met vrijdag van harte welkom bij het dierencrematorium tussen 10:00 – 18:00 uur en in het weekend tussen 10:00 – 16:00 uur. Kom tot rust in een landelijke omgeving, waar een serene sfeer hangt. Voel de wind waaien door uw haren en geniet van een bosrijk uitzicht op een van de houten bankjes. Een respectvoller eerbetoon aan uw overleden huisdier kunt u bijna niet bedenken.

Kies uit verschillende vervoersmiddelen naar het dierencrematorium

Als uw huisdier overleden is kunt u het op diverse manieren ophalen of brengen. Bijvoorbeeld tijdens de openingstijden van de receptie brengt of haalt u het dier. U kiest er zelf voor om met of zonder afspraak langs te komen. Als uw huisdier langdurig ziek was en een spuitje heeft moeten krijgen bij de dierenarts kan uw huisdier worden opgehaald bij de dierenarts. En ten slotte kan het team van Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. uw huisdier bij u thuis ophalen of laten brengen door de dierenambulance. Welke manier van halen of brengen prefereert u? Geef het door en er wordt gezorgd voor gepast vervoer van of naar het dierencrematorium. Een gepast afscheid: dat wilt u toch het liefste? Bij deze specialist heeft u de mogelijkheid om uw huisdier op een natuurlijke wijze te cremeren.

Een dierencrematorium waar respect voor natuur en dier centraal staat

Het is een emotionele tijd voor uw gezin, u moet afscheid nemen van uw huisdier. Voor u en uw kinderen wilt u op een fijne manier afscheid nemen. Laat uw huisdier daarom cremeren bij het Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. Op deze prachtige, stille plek, kiest u voor een individuele crematie of kleine groepscrematie. En heeft de crematie plaatsgevonden? Dan kiest u voor een crematie met urn van ongeglazuurd aardewerk of laat de as verstrooien in de mooie asweide nabij het dierencrematorium. Of u nu kiest voor een individuele of groepscrematie, het cremeren gebeurt altijd ‘naturel’. Dit bekent dat uw huisdier terug wordt gegeven aan de natuur zoals het op de wereld is gekomen – dus zonder aandenken of speeltje.