The Alternative
Image default
Beauty en verzorging

Hoogwaardige kapper in de regio Roosendaal

Jouw periodieke knipbeurt, je look vernieuwen of een nieuw kleurtje in je haar. Het kan allemaal bij JULES Kapsalons, een hoogwaardige kapper in de buurt van Roosendaal. Gevestigd in Rucphen en Bergen op Zoom ben je bij dit professionele salon voorzien van de mooiste kapsels. Het personeel van deze kapsalons is gespecialiseerd in het kleuren van haren. Ze zijn actief betrokken van Het Spectrum, een gerenommeerde kleurclub in Nederland. Daarnaast wordt er in dit kapsalon enkel gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige haarproducten. Denk aan merken als Kevin Murphy, Schwarzkopf en Depot. Wil jij je look vernieuwen, maar weet je niet zo goed welke kleur bij jou past? Geen probleem, de professionele kappers geven je in dit salon graag advies!

Verwen jezelf met een afspraak in de naastgelegen schoonheidssalon

Wanneer je naast een knipbeurt ook toe bent aan een relaxte me-time middag, ben je in dit salon ook aan het juiste adres. Naast dat dit hoogwaardige salon een kapper in regio Roosendaal is, zijn er op beide locaties ook intern een schoonheidssalon te vinden. Laat jezelf verwennen door een ontspannende gezichtsbehandeling, neem een bindweefselmassage voor een betere doorbloeding of laat je nagels doen! Alles is mogelijk in de salons gevestigd in Rucphen en Bergen op Zoom. Tijdens de gezichtsbehandelingen maken de specialisten van dit salon gebruik van de fantastische producten van Dermalogica. Zo ben jij verzekerd van een mooie en gezonde huid!

Maak een afspraak voor een behandeling naar keuze bij dit professionele kapsalon

Of het nu gaat om een knip- of kleurbeurt of dat jij gaat genieten tijdens een ontspannende behandeling in een van de schoonheidssalons, een afspraak bij de kapper in omgeving Roosendaal maak je eenvoudig online. Op de website juleskapsalons.nl zie je welke behandelingen er mogelijk zijn en wat deze kosten. Verwen jezelf en maak vandaag nog een afspraak!

https://www.juleskapsalons.nl/