The Alternative
Image default
Aanbiedingen

Huka: de specialist op het gebied van innovatieve fietsen!

Huka: de specialist op het gebied van innovatieve fietsen!

Kun jij om wat voor reden dan ook niet zelfstandig fietsen? Dan introduceren we je graag aan Huka! Huka is dé specialist op het gebied van innovatieve fietsen. Dit betekent dat zij zich bezighouden met het creëren van de perfecte fiets voor iedereen: ook voor mensen die niet zelfstandig fietsen kunnen. In deze blog vertellen we meer over Huka en hun werkwijze. Lees dus snel verder!

 

Verschillende soorten fietsen

Veel mensen denken dat er niet veel variatie is op het gebied van fietsen, maar Huka bewijst dat niks minder waard is. Zij hebben namelijk veel verschillende soorten fietsen. Deze verschillen natuurlijk allemaal enigszins van elkaar, maar zorgen er gezamenlijk voor dat fietsen voor iedereen mogelijk is. Voorbeelden van fietsen uit het assortiment van Huka zijn: 

 

  • Driewielfietsen: deze fietsen hebben een extra wiel aan de achterkant, waardoor het makkelijker wordt om balans te houden

  • Tandem: deze fiets heeft geen ruimte voor één, maar twee fietsers. Er zijn namelijk twee zadels en vier trappers. Hierdoor hoef je niet altijd te trappen, maar kun je er ook voor kiezen om momenten van rust te nemen.

  • Driewielscooter: misschien vind jij een fiets wat te traag, en hou jij van een hogere snelheid. In dat geval is de driewielscooter ideaal voor jou: deze scooter heeft een derde wiel aan de achterkant, waardoor jij makkelijk in balans blijft. 

  • En nog veel meer!

 

Op maat gemaakt

Huka heeft verschillende modellen die je direct bestellen kunt, maar om zeker te weten dat de fiets perfect op jouw behoeften aansluit, heeft Huka een extra dienst: je kunt hier namelijk je fiets zelf samenstellen. Hierbij begin je bij een basismodel, maar kun je op gemakkelijke wijze extra onderdelen toevoegen aan je fiets, waardoor deze beter bij jou past. Zo voeg je bijvoorbeeld extra elektrische aandrijving toe voor meer comfort, een extra stoel voor begeleiding of andere accessoires. 

 

Huka.nl

Ben jij benieuwd naar één van de modellen van Huka, of wil jij graag met één van deze specialisten de mogelijkheden bespreken? Neem snel een kijkje op www.huka.nl: hier vind je veel uitgebreide informatie over de verschillende modellen, maar ook de mogelijkheid om contact op te nemen met één van Huka’s medewerkers. Deze staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden! 

 

http://www.huka.nl