The Alternative
Image default
Industrie

Industriële slangen en koppelingen in diverse materialen

Wilt u industriële slangen en koppelingen bestellen in diverse materialen? Dan bent u bij Niwa BV bij de juiste specialist. Ze leveren diverse industriële slangen en koppelingen aan bedrijven in de chemische en industriële sector. Om hun assortiment zo ruim mogelijk te houden, leveren ze de producten in diverse maten en materialen. Zo heeft u meer dan genoeg keus en kunt u de producten op verschillende manier toepassen binnen uw bedrijf.

Een ruime voorraad en uitstekende service

Bij Niwa BV profiteert u altijd van een ruime voorraad. De industriële slangen en koppelingen zijn direct te bestellen via de website. Door de uitstekende service die het bedrijf levert, krijgt u uw bestelling in korte tijd op de gewenste locatie geleverd. Het assortiment is erg groot, waardoor u vast en zeker de juiste producten vindt. Denk hierbij aan luchtslangen, ADR-artikelen, RVS-lasfittingen en tankwagenkoppelingen. Bovendien zijn de producten breed toepasbaar en te bestellen in verschillende materialen, zoals roestvrij staal, kunststof en rubber. De slangen en buizen worden gebruikt om vloeistoffen, gassen of poeders te voeren van de ene plek naar een andere plek. De industriële slangen en koppelingen worden voornamelijk gebruikt in de chemische en industriële sector, maar zijn ook perfect voor levensmiddelentransport en de voedingsindustrie. De producten zijn van zeer goede kwaliteit en in allerlei omgevingen te gebruiken. Doordat de slangen een lange levensduur hebben, zijn ze ook erg kostenbesparend. Bekijk alle producten via www.niwabv.nl en bestel de gewenste producten voor uw bedrijf.

Kies voor de service van een professioneel bedrijf

Kies voor Niwa BV als uw vaste leverancier en ontdek de goede service. De medewerkers staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar en voorzien u graag van deskundig advies. Ze denken met u mee over de toepassingsmogelijkheden en baseren hierop een passend voorstel. Ontdek de voordelen van de producten en bestel ze in de juiste maten.