De rookwinkel helpt je overstappen naar de elektronische sigaret

Wellicht overweeg jij om over te stappen op de elektronische sigaret. Je bent aan het rondkijken en zoekt informatie zodat je voorbereid de overstap kan gaan maken. Een rookwinkel kan jou helpen om alle informatie te verzamelen en kan je informeren over de ins en outs van de elektronische sigaret.

Enkele weetjes die de rookwinkel je ook kan vertellen:

 • De e-sigaret hoef je niet aan te steken, hij is tenslotte elektrisch
 • Er vindt geen verbranding plaats en hierdoor komt er in plaats van rook, damp in je longen
 • E-liquid is er in verschillende smaken, je kunt kiezen voor jouw favoriete tabakssmaak of je kunt gaan voor bijvoorbeeld een fruitsmaak
 • Wanneer je kiest voor een tabakssmaak zal deze nooit exact hetzelfde zijn als bij het roken van een normale sigaret, dit komt omdat er geen tabak verbrand wordt

Alles wat je nodig hebt voor je elektronische sigaret is verkrijgbaar in een rookwinkel

Wanneer je gewend bent aan sigaretten dan zal je je verbazen over wat er nodig is voor het roken van elektronische sigaretten. Maar schrik niet, de onderdelen schaf je aan en gaan heel erg lang mee, daarnaast koop je vaak kant en klaar pakketten waar alle benodigdheden al bij zitten zodat je direct gebruik kan maken van je elektronische sigaret.

Voor het roken van een elektronische sigaret heb je de volgende basisonderdelen nodig:

De elektronische sigaret
De sigaret zelf is beschikbaar in diverse maten en vormen. Welke voor jou het meest geschikt is kun je het beste bepalen door te ervaren. In de rookwinkel is het vaak mogelijk om de verschillende modellen uit te proberen.

Clearomizer
De clearomizer is de voorraadtank van je sigaret. Hierin doe je de e-liquid.

Coils
De coil unit bevind zich in de clearomizer, dit bestaat uit een stukje katoen of ander materiaal met daaromheen een gloeidraad. Het katoen neemt de liquid op en het gloeidraad wordt heet, hierdoor ontstaat damp. Deze damp inhaleer je vervolgens.

E-Liquids
E-liquids zijn er, zoals al eerder aangegeven, in veel verschillende smaken. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een e-liquid zonder nicotine. Bij de rookwinkel kun je vragen naar je favoriete tabakssmaak of kun je andere smaken testen.

Is dampen met de elektronische sigaret iets voor jou
Of de elektronische sigaret bij jou past kan je alleen maar ondervinden door het uit te proberen. Een elektronische sigaret kan een leuke kostenbesparing opleveren. De aanschaf kan in de eerste instantie wat duurder zijn, laat je daarom goed informeren bij de rookwinkel.

Succes met de overstap.

 

Refurbished laptops verdienen een tweede kans

Refurbished laptops, je zult er vast wel eens van gehoord hebben. Deze laptops komen steeds vaker in het nieuws en worden bestempeld als tweedehands. Het gaat uiteraard niet om een nieuwe laptop, maar het is eigenlijk ook geen tweedehands laptop. Hoe dit zit zal ik je zo duidelijk mogelijk proberen uit te leggen.

Refurbished laptops

Refurbished laptops zijn in feite gebruikte laptops waar kapotte onderdelen zijn vervangen door nieuwe onderdelen. Een winkel die refurbished laptops verkoopt hoort dan ook aan de fabriekseisen te voldoen. Dit betekent dat de laptop in dit geval eerder is gebruikt, maar helemaal gereviseerd is.

Is refurbished betrouwbaar?

Een refurbished laptop wordt op meer dan 30 punten getest op mogelijke defecten. Door dit op te lossen met vervangende onderdelen, zijn deze laptops technisch 100% in orde.

Garantie

Een verschil tussen een refurbished laptop en een tweedehands laptop is dat je bij een refurbished laptop garantie kunt krijgen. Let echter wel goed op want niet iedere winkel heeft dezelfde soort garantie. Bij sommige merken heft de fabrikant een eigen regeling. Lees je daarom goed in voordat je een laptop koopt. Een handige tip als het gaat om online aankopen. Volgens de Wet van Kopen of Afstand heb je recht op twee weken bedenktijd. Een winkel zoals Alpha-Shop geeft duidelijk aan waar en wat voor garantie zij aanbieden per product.

Voordelen

–          De prijzen van refurbished laptops zijn veel lager dan nieuwe laptops. Je kunt al snel denken aan een korting van zo’n 30%.

–          Wanneer je een refurbished laptop koopt bij een winkel met goede garantie kun je makkelijk een jaar garantie hebben op je laptop.

–          Refurbished laptops worden goed gecontroleerd voordat ze verkoop in mogen. Zo zitten er ook bepaalde kwaliteitseisen op.

Nadelen

Er zitten eigen (bijna) geen nadelen aan het kopen van een refurbished laptop. Het enige nadeel is dat je de laptop bij een onbetrouwbare aanbieder afneemt en deze geen goede service verleent wanneer er iets mis mee is. Dit is dus zeker een punt waar je goed op moet letten tijden het aankoop proces.

Voor meer info : website bezoeken

Een nieuwe start

Na jaren gelukkig gewoond te hebben in mijn appartement was ik er klaar mee. Niet met mijn appartement, maar met de uitstraling ervan. Ik wilde gewoon een keer wat anders. Al jaren grap ik tegen mijn vriend dat hij ons moet inschrijven voor een woonprogramma die ons appartement gaat omtoveren tot een nieuwe plek. Hij begreep deze hint niet helemaal dus moest ik zelf actie ondernemen. Dat heb ik gedaan en ik moet zeggen dat is erg goed gelukt.

De eerste veranderingen

Persoonlijk hou ik van een huis met karakter. Zo is mijn oog gevallen op een jaren 30 uitstraling. Na lang zoeken heb ik gevonden wat ik echt graag wil hebben. In een blog las ik dat ze gebruik maakten van bakeliet. Na wat onderzoek ben ik erachter gekomen dat dit een echte blikvanger kan zijn. Daarom heb ik als proef een bakeliet schakelaar geplaatst in de gang. Na het een week te proberen was ik helemaal verkocht en heb ik besloten alles te vervangen door bakeliet.

Een likje verf

Ik vond ook dat ik de muren moest meenemen, zodoende ben ik naar een bouwmarkt gefietst en heb ik wat verf en kwasten gekocht. Wanneer je dit bij een budgetwinkel koopt en kiest voor een huismerk ben je nog geen 20 euro kwijt. Natuurlijk is dit wel afhankelijk van de oppervlakte dat je gaat verven. Na 2 uurtjes was ik al klaar en had het een compleet andere look. Een kleurtje op de muur kan een heel verschil maken.

Jaren 30 plinten       

Om het helemaal af te maken heb ik ervoor gekozen om jaren 30 plinten te plaatsen. Dit zijn extra hoge plinten die het interieur een stijlvol uiterlijk geven. Deze plinten zijn gemaakt van grenen hout en FSC goedgekeurd. Dat wil zeggen dat het hout dat gebruikt is voor het fabriceren van de plinten uit duurzaam beheerde bossen komt. Zo weet je zeker dat je niet alleen voor kwaliteit kiest, maar ook voor duurzaamheid van de aard.

Voor meer info : website bezoeken

4G voor Thuis als alternatief voor snel vast internet

Woon je in een gebied waar breedbandinternet via een vaste aansluiting zoals kabel, ADSL of glasvezel niet snel of stabiel genoeg is of zelfs helemaal niet beschikbaar is? Dan is internet via 4G wellicht een goed alternatief.

Speciaal 4G abonnement

Je zou hiervoor gewoon een mobiel abonnement met ruime databundel of unlimited data kunnen nemen en je telefoon als hotspot laten fungeren of het simkaartje in een 4G modem/router stoppen. Maar meestal is het volgens de voorwaarden van de provider niet toegestaan om een abonnement voor de mobiele telefoon voor deze doeleinden te gebruiken.

Het beste kun je hiervoor een abonnement nemen wat speciaal als alternatief voor vast internet is bedoeld. T-Mobile biedt een dergelijk abonnement aan onder de naam 4G voor Thuis. Dit abonnement is in twee vormen verkrijgbaar:

 1. Een sim only abonnement waarbij je alleen een simkaart ontvangt die je kunt gebruiken in een 4G modem/router (ook wel MiFi router genoemd) die je zelf aanschaft of misschien al hebt.
 2. Een abonnement inclusief een MiFi router.

Voor iedereen beschikbaar

4G voor Thuis is dus een goed alternatief voor locaties waar geen of slecht breedband beschikbaar is, maar het is niet voorbehouden aan deze locaties. Ook als op jouw adres wel snel breedband internet leverbaar is kun je dit abonnement van T-Mobile bestellen.

Een reden om voor deze vorm van internet te kiezen kan bijvoorbeeld het gemak zijn. Je hoeft namelijk niet in de weer met het aansluiten van kabels en andere ingewikkelde installatieprocedures. Bij dit product 4G voor Thuis is het een kwestie van de stekker van de router in het stopcontact en je hebt een werkende internetverbinding.

De MiFi router is voorzien van WiFi (MiFi betekent Mobiele WiFi), dus je kunt gewoon je WiFi apparaten zoals smartphone, tablet en laptop aanmelden op de router. Daarnaast is er de mogelijkheid om apparaten met een netwerkkabel aan te sluiten, bijvoorbeeld de desktop computer.

Omdat je niet gebonden bent aan de meterkast of de plek waar de TV kabel, telefoonkabel of glasvezel binnenkomen kun je de router overal in huis plaatsen. Hierdoor kun je de meest centrale plek opzoeken voor een goed WiFi bereik in het hele huis. Wel is het uiteraard noodzakelijk dat je op die plek wel een goede 4G ontvangst hebt.

Internet op de camping

Ook een voordeel van 4G voor Thuis is dat je de router mee kunt nemen naar de camping of vakantiehuis. Op die manier kun je overal in Nederland waar 4G dekking is beschikken over snel “vast” internet.

Wat je moet weten over het Internet of Things

Het Internet of Things, ofwel het Internet van de Dingen, verwijst naar de miljarden fysieke apparaten over de hele wereld die nu verbonden zijn met het internet en die gegevens verzamelen en delen. Dankzij goedkope processoren en draadloze netwerken is het mogelijk om alles, van een tandenborstel tot een vliegtuig of een auto, om te zetten in een deel van het Internet of Things. Dit voegt een niveau van digitale intelligentie toe aan apparaten die anders dom zouden zijn, waardoor ze in staat zijn om real-time gegevens te communiceren zonder dat er een mens bij betrokken is, waardoor de digitale en de fysieke wereld effectief samensmelten.

Vrijwel elk fysiek object kan worden getransformeerd tot een Internet of Things-apparaat als het kan worden aangesloten op het internet en op die manier kan worden bestuurd.

 

Een gloeilamp die kan worden ingeschakeld met een smartphone app is een Internet of Things-apparaat, net als een bewegingssensor of een slimme thermostaat op kantoor of een aangesloten straatlantaarn.

Een Internet of Things-apparaat kan net zo pluizig zijn als kinderspeelgoed of net zo ingewikkeld als een straalmotor met duizenden sensoren die gegevens verzamelen en verzenden om er zeker van te zijn dat het apparaat efficiënt werkt. Op nog grotere schaal vullen projecten in slimme steden hele regio’s met sensoren om ons te helpen het milieu te begrijpen en te controleren.

Het Internet of Things is overal om ons heen en daar moeten we maximaal gebruik van maken zodat ons leven zo makkelijk mogelijk wordt. Zelf een apparaat verbinden met het internet? Kijk eens naar een M2M simkaart en geniet van alles wat het Internet of Things te bieden heeft.

https://www.oliviawireless.nl/

Wist jij hoe je Geografische blokkades kunt omzeilen?

 

Stel je voor, je bent dus in China en wil graag Facebook bezoeken, door een geoblokkade is dit normaal gesproken niet mogelijk. Met een Virtual Private Network wel, je verbind simpelweg met een Nederlandse server waardoor jij volgens Facebook gewoon in Nederland bent en de website gewoon kan bezoeken.

Wat is een Virtual Private Network (VPN)

Een VPN verbinding is software dat jou internet laat lopen via een server met een ander IP adres zo internet je als het ware met een computer uit een ander land! Dit is niet alleen handig om geografische blokkades te omzeilen maar ook om te internetten met privacy en voor extra veiligheid.

Je zult je af vragen hoe en wanneer dit meer veiligheid brengt dat zit zo: Mensen die veel gebruik maken van openbare Wifi netwerken lopen het gevaar dat hackers op hetzelfde netwerk persoonlijke data en gegevens stelen. Als je gebruik maakt van een VPN dan loopt deze verbinding via een andere server en deze verbinding is versleuteld en niet te lezen voor hackers.

Torrents Downloaden via de Beste Torrent Webistes

Laten we beginnen met vertellen dat het downloaden van de meeste torrents niet legaal is. Dat wist u natuurlijk al lang. Wist u ook dat niet alle torrents illegaal zijn? Hmm misschien niet.

Het is bij wet niet verboden om bestanden met elkaar uit te wisselen. De meeste bestanden zijn namelijk vrij van allerlei copyrights of patenten. Stelt u zich eens voor dat ik een document opstel in een word bestand. Ik wil dit document graag delen met de wereld. Een p2p website of een torrent site is hier ideaal geschikt voor. Geldt natuurlijk wel dat andere mensen hetgeen ik wil delen interessant moeten vinden en ernaar moeten zoeken. Er is in ieder geval niets illegaals aan.

Wat wel illegaal is, is het delen van bestanden waar patenten of copyrights aan vast zitten. Hierbij kan je met name denken aan het delen en downloaden van films, foto’s en software programma’s. Een alternatief voor torrents downloaden, kan soms torrents streamen zijn.

Een goede Torrent Site Helpt

Het helpt om een goede torrent site uit te kiezen. Torrents downloaden kan namelijk ook gevaarlijk zijn. Er worden soms virussen geplaatst in gedeelde bestanden. Meestal zijn deze redelijk onschuldig en betreffen het irritante pop up reclames, maar soms kunnen ze uw computer overnemen. We noemen dit ransomware.

Een goede torrent site uitkiezen biedt vele voordelen. Zo hebben deze sites een goede virusscanner en ondervangen zij de meeste virussen. Dit maakt het delen en downloaden van bestanden een stuk veiliger. Daarnaast zijn deze websites vaak een stuk gebruiksvriendelijker. Ook niet onbelangrijk is dat de betere sites veel hogere downloadsnelheden bieden. Zo kunt u veel sneller uw bestanden met andere delen of bestanden van andere mensen verkrijgen.

Hoe komt u nou aan een goede Torrent Site

Simpel gezegd zijn er slechts een stuk of 15 sites die de moeite waard zijn om te bekijken. De beste 10 vindt u hier met een korte uitleg. Zo kunt u gemakkelijk een keuze maken.

Voor meer info : website bezoeken

Voor- en nadelen Ziggo webmail

Ziggo mail maakt je overal en altijd via de mail bereikbaar. Dat houdt in dat je overal je mail kan lezen en eventueel beantwoorden. Maar ook een koppeling met sociale media maakt Ziggo mail gemakkelijk in gebruik. Binnen een hand omdraai heb je foto’s en bestanden geüpload die je dan kan versturen. Met het Ziggo mail platform heb je een centrale plek om alle bestanden, e-mails en sociale netwerken op een centrale plek te beheren.

Ziggo mail tool: handig in gebruik

Wil je een mail tool die je overal kan gebruiken dan is Web mail de meest voor de hand liggende. Het geeft je de mogelijkheid overal in te loggen en gebruik te maken van je mail. Het is voor iedereen beschikbaar en super handig in gebruik.

Het kan uiteraard zijn dat iets niet werkt door een storing bij Ziggo, maar dat wordt over het algemeen snel verholpen.

De voordelen van Ziggo hun web mail pakket:

1. De mogelijkheid om overal en altijd in te kunnen loggen. Het is letterlijk onafhankelijk van de computer, telefoon of tablet. Je bent niet verplicht een soort apparaat te gebruiken en staat vrij in het gebruiken van verschillende apparaten. 2. Je bent niet gebonden aan 1 browser en kan zowel Internet Explorer, Firefox, Chrome of een andere browser gebruiken. 3. Het is snel te begrijpen en een vrij basis applicatie 4. Je kan het overal snel gebruiken zonder enige speciale apparaat of programma te hebben.

Nadelen die Ziggo hun web mail heeft:

1. Zonder internet kan je geen gebruik maken van de dienst. Aangezien er een browser nodig is om de toepassing te benaderen, is internet dus wel van cruciaal belang. 2. Vaak kun je wachtwoord instellingen regelen, maar bij web mail toepassingen kan dat niet. Daarom zal je altijd je wachtwoord bij de hand moeten hebben wil je kunnen inloggen. Met web mail is het niet mogelijk je password te onthouden etc.

 

Al met al Ziggo is de moeite waart om te proberen.

Voor meer info : website bezoeken

Click to Business verzorgt voordelige E-marketing voor uw organisatie in uw eigen vestigingsplaats

Internet marketing of E-marketing is de marketing van de toekomst. Hoe of startend uw bedrijf ook is, internet is de plaats om naamsbekendheid te verkrijgen. Waar u eerder nog de Gouden Gids opensloeg om een bedrijf te vinden, gaat dit nu veel sneller. Maar onder Internet marketing of E-marketing verstaan wij niet de zoekmachines.

Wat is Internet marketing of E-marketing?

Internet marketing of E-marketing is dé collectivum voor alles wat met online advertentie en verkoopbevordering te maken heeft. U kunt dan denken aanbijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie en social media marketing. ‘Maar hoe verkrijg ik een hoger klantenbereik? En hoe contacteer ik deze klant? Hoe vergroot ik de afzet?’ een paar jaar terug plaatste u de advertenties in de telefoongids, de krant en sponsorde u sportclubs. in de toekomst is Click to Business uw waardevolle besteding die u naar een groter publiek en een plaats bovenaan de lijst binnen deInternet marketing en E-marketing helpt.

De voordelen voor u op een rij:

 • top plaatsen in de zoekmachines
 • Meer klanten op uw website
 • Juiste manier van online positionering
 • Groei van naamsbekendheid
 • Flinke stap voor op uw competitie
 • Groeiende afzet
 • zichtbare resultaten

 

Internet marketing of E-marketing? Click to Business gets you on top!

Internet marketing of E-marketing is een must have voor iedere onderneming. Click to Business maakt uw website klaar voor nu en de toekomst. Klikt u gerust verder bij Click to Business of vraag meteen een vrijblijvende offerte op. Wij als ervaren online marktlieden geven u alle mogelijkheden in de groei door middel van Internet marketing aan.

Voor meer info : website bezoeken