The Alternative
Mode en Kleding

Joseph Ribkoff: een merk voor vrouwen die zich niet laten leiden

Joseph Ribkoff is net als Marc Cain een modehuis dat zich op exclusieve mode voor de hedendaagse dame richt. Daarmee onderscheidt het zich van vele andere labels. Joseph Ribkoff laat zich niet leiden door de trends in de moderne mode-industrie, maar houdt deze als het ware in zijn achterhoofd. Laat u zich graag stimuleren door huidige trends, maar niet leiden of zelfs sturen? Dan is Joseph Ribkoff het merk waar u naar op zoek bent.

Kleuren en prints als handelsmerk

Het modehuis Joseph Ribkoff staat bekend om het feit dat het kleuren en prints niet schuwt. Hierin vertoont het sterke overeenkomsten met Marc Cain, wiens mode-items u ook online bij Penninkhof kunt bestellen. Mixen en matchen is iets wat de ontwerpers graag doen, net als u wellicht. Uiteraard voeren de ontwerpers ook een lijn met neutrale, effen kleuren voor de dame die deze het liefst draagt. Ook kunt u hiermee de wat uitgesprokener items goed combineren.

De wisselwerking tussen mode en persoonlijkheid

Dankzij het interessante karakter van Joseph Ribkoff kleding, treedt er tussen u en de mode als het ware een wisselwerking op. Door de originaliteit van de kleding voelt u zich extra bijzonder wanneer u deze draagt. Dit doet uw zelfvertrouwen goed. Een vrouw die lekker in haar vel zit, loopt rechtop, heeft een glimlach op haar gezicht en straalt. En doordat u dit uitstraalt, komt de mode nog sterker tot zijn recht. Een wisselwerking die ertoe leidt dat u uw omgeving én uw persoonlijkheid én uw gevoel voor mode laat zien.

Kleding van hoogwaardige kwaliteit

Niet alleen zijn modehuizen zoals Joseph Ribkoff en Marc Cain onderscheidend wat betreft hun ontwerpen. Ze verschillen ook in de mate van kwaliteit die ze u als klant bieden. Alleen materialen van de beste kwaliteit worden gebruikt in een eveneens uiterst zorgvuldig productieproces. Behalve dat dit duidelijk zichtbaar is, leidt dit er ook toe dat u de kledingstukken langer en met onverminderd plezier zult dragen. De aanschaf van kleding van exclusieve modehuizen is een goede investering.