The Alternative
Image default
Aanbiedingen

Kantoorplezier met deze 3 voetbaltafel wedstrijden

Of u nu een voetbalfan bent of niet, een wedstrijd spelen op een voetbaltafel is altijd leuk. Het is een gemakkelijke en onderhoudende manier om de eentonigheid van het kantoorleven te doorbreken en een goede competitie te houden met uw collega’s. Hieronder volgen enkele van de populairste voetbaltafel wedstrijden die mensen op kantoor doen.

Tafelvoetbaltoernooien

Een klassieke competitie in toernooistijl, foosballtoernooien zijn geweldig voor een groep spelers van elke grootte. Alles wat je nodig hebt is twee teams van twee spelers en een single elimination bracket om te bepalen wie de kampioen wordt! Het beste aan dit type competitie is hoe snel het kan worden opgezet. De meeste toernooien duren slechts 10 minuten of minder, dus iedereen heeft genoeg tijd om weer aan het werk te gaan – en misschien zelfs een ander team uit te dagen na de lunch!

Koning/Koningin van de tafel

Hier gaat het om opscheppen. Koning of koningin van de tafel is een spel waarbij elke speler om de beurt probeert zoveel mogelijk doelpunten te maken in één minuut. Wie de meeste doelpunten maakt, wint en mag een dag (of week) de kroon dragen totdat iemand anders zijn hoogste score verslaat! Dit soort spel kan echt de competitieve geest van mensen naar boven halen, dus het is perfect voor degenen die van wat meer spanning in hun kantoorspelletjes houden.

Consecutive Goals

Bij Consecutive Goals gaat het om snelheid en precisie. Het is vergelijkbaar met Koning/Koningin van de Tafel in die zin dat elke speler om beurten probeert zoveel mogelijk doelpunten te maken in één minuut, maar er is een extra twist – elk doelpunt moet opeenvolgend zijn (d.w.z. geen gemiste schoten). Dit maakt het perfect voor degenen die een extra uitdaging willen bij het spelen aan de tafel van hun kantoor!

Voetbaltafels zijn een geweldige manier om de eentonigheid op het werk te doorbreken en toch wat plezier te maken met uw collega’s. Met deze populaire competities kunt u ervoor zorgen dat iedereen zich vermaakt en toch deelneemt aan een vriendschappelijke competitie. Dus waar wacht u nog op? U kunt een voetbaltafel kopen vie voetbaltafel.nl en deze week nog als deze spellen uitproberen!

 

https://www.voetbaltafel.nl/