Kassasysteem speciaal voor schoonheidssalon, zonnestudio en kapsalon

Ook al komt u vaak in verschillende zaken, het lijkt toch alsof ieder kassasysteem hetzelfde is als in uw schoonheidssalon. Dat is echter niet zo. Bepaalde kassasystemen zijn namelijk speciaal ontwikkeld voor specifieke branches. Zo bestaat er een kassasysteem voor een schoonheidssalon, zonnestudio of kapsalon. Zo is een kassasysteem met touchscreen in uw schoonheidssalon erg handig. Met dit kassasysteem kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk cadeaubonnen en coupcodes worden uitgegeven en verzilverd en is het gemakkelijk om abonnementen te herkennen en verwerken. Daarnaast kan deze kassa voor een schoonheidssalon ook gemakkelijk worden gekoppeld met bijvoorbeeld de agenda of een administratiepakket. Ook kunnen speciale modules worden toegevoegd. Zo kan een schoonheidssalon informatie achterlaten over het gezicht of lichaam van de klant. Een kapper kan daarentegen weer analyses van hoofd en huid maken en kleurenkaarten genereren. De module voor de zonnestudio geeft dan weer inzicht in allerlei informatie over de verschillende zonnebanken. De mogelijkheden zijn eindeloos met dit kassasysteem voor de schoonheidssalon, zonnestudio en kapsalon.

Kassasysteem op maat voor ieder type schoonheidssalon

Is het tijd om een nieuw kassasysteem aan te schaffen voor in uw schoonheidssalon. Dan doet u er goed aan om eerst even goed te overwegen aan welke eisen uw nieuwe kassa dient te voldoen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een kassa met barcode-scanner? Zo kunnen wij uiteindelijk een kassa op maat leveren voor uw schoonheidssalon. Een compleet kassasysteem voor uw schoonheidssalon biedt bijvoorbeeld de mogelijkheden om cadeaubonnen uit te geven, couponcodes te verzilveren, producten te beheren en aanbetalingen te verwerken. Bovendien kunt u deze kassa koppelen aan de administratie van uw schoonheidssalon. Alle systemen werken samen en geven u op deze manier nog meer overzicht. Als het standaard kassasysteem voor de schoonheidssalon niet geheel aan uw wensen voldoet, kan er altijd een maatwerkoplossing worden geboden. Programmeurs ontwikkelen dan een systeem dat geheel aan uw wensen en eisen voldoet.

Kassasysteem, administratiepakket, marketingtool en agenda voor schoonheidssalon in één

Als schoonheidsspecialiste zijnde, zijn er veel meer taken waar u zich mee bezig houdt dan alleen het uitvoeren van uw werk als schoonheidsspecialiste. Er zijn namelijk ook diverse administratieve taken die van belang zijn. Zo zult u bijvoorbeeld een agenda, marketingtool, administratiepakket en kassasysteem voor een schoonheidssalon nodig hebben om ervoor te zorgen dat u al uw zaken op orde heeft. U hoeft deze systemen niet afzonderlijk aan te schaffen. Er bestaat een all-in-one softwarepakket dat bestaat uit een administratiepakket, marketingtool, agenda en kassa voor uw schoonheidssalon. Zo kunt u alle zaken omtrent betalen, administratie en afspraken gemakkelijk regelen. Daarnaast kunt u altijd nog modules toevoegen, bijvoorbeeld voor een schoonheidssalon, maar ook voor een kapsalon. Deze software met onder andere een kassasysteem voor uw schoonheidssalon biedt u veel gemak.

Voor meer info : website bezoeken