The Alternative
Image default
Dienstverlening

Kies voor behaaglijke warmte met een Wanders gaskachel

Voordat de centrale verwarming massaal zijn intrede deed in Nederlandse huizen hadden de meeste woningen een gaskachel. Het kan zijn dat uw woning niet is voorzien van CV. In dat geval is een Wanders gaskachel een prima alternatief. Deze kachels kunt u in iedere ruimte waar een gasaansluiting aanwezig is plaatsen. Een Wanders gaskachel is leverbaar in diverse modellen. U kunt het uiterlijk van de kachel dus aanpassen aan het interieur of de beschikbare ruimte. Deze kachels zorgen voor snelle en aangename verwarming van uw woonkamer of andere ruimte in huis.

Bespaar op uw gasrekening met een comfortabele pelletkachel

De gasprijs in Nederland stijgt snel. Dit komt onder andere omdat de gaswinning in Groningen wordt afgebouwd. Wilt u besparen op de rekening van het energiebedrijf? Plaats dan een pelletkachel in uw huis in Hengelo. Met een op pellets gestookte kachel kunt u de woonkamer snel lekker warm stoken. Daar komt bij dat de ruimte lang aangenaam warm blijft. Een pelletkachel in Hengelo kunt u in iedere woning plaatsen die is voorzien van een rookkanaal met schoorsteen. Na het stookseizoen is het aan te raden om de schoorsteen door een deskundige schoorsteenveger te laten controleren en reinigen. Dan is hij weer klaar voor de volgende winter.

Koop uw kachel bij de specialist

Bent u op zoek naar een pelletkachel in Hengelo? Of wilt u in uw woonkamer een Wanders gaskachel plaatsen? Shop dan bij Fuego in Holten, in de regio Enschede. U kunt online een nieuwe kachel bestellen in de webshop. Wilt u gericht advies of vindt u het prettig om uw nieuwe kachel eerst te zien voordat u tot aanschaf over gaat? Plan dan een bezoek aan de showroom in Holten. U vindt de openingstijden op de website. Op bepaalde dagen is de showroom alleen op afspraak open, houd hier rekening mee als u uw bezoek plant.