The Alternative
Financieel

Koop Bitcoins – een nieuwe trend in online investeren

Er zijn veel plaatsen om bitcoins te kopen, maar een van de beste en gemakkelijkste manieren is bij Bancontact. Bancontact is een gebruiksvriendelijke site waarmee u een van de toonaangevende virtuele valuta’s zoals PayPal, Google Checkout, Xoom en WorldPay kunt kopen of verkopen, met behulp van uw creditcard. Het is vrij om mee te doen en biedt een interface voor zowel beginners als geavanceerde handelaren. De site is gemakkelijk te navigeren en biedt tal van hulpmiddelen voor het beoordelen van de markt, waardoor het kopen en verkopen gemakkelijker is dan ooit.

  

De interface is schoon en heel eenvoudig te volgen. Alle transacties worden in realtime uitgevoerd, waardoor ze ideaal zijn om te handelen. De site heeft ook een van de beste klantenservices in de buurt. U kunt feedback verzenden en updates van uw makelaar veilig op internet ontvangen.

 

U hoeft geen computergenie te zijn om bitcoins te kopen en verkopen.

Als u aan de slag wilt, moet u alleen maar de gemakkelijk te begrijpen instructies die door Bancontact kunnen begrijpen. Het duurt slechts een paar minuten om te registreren en je bent klaar om meteen te verhandelen. Nadat u een account hebt aangemaakt, kunt u beginnen te kiezen welke valuta u wilt ruilen. U kunt kiezen om te gaan met de grote spelers zoals Paypal of kiezen uit kleinere minder bekende valuta’s.

 

Als u niet weet waar u kunt beginnen met de handel, probeer dan een van de twee demo-accounts Bancontact biedt.

Deze accounts simuleren de online ervaring van handelen met behulp van echt geld. Hiermee kunt u de basisprincipes van handelen leren zonder echt geld te riskeren. U moet een bescheiden bedrag investeren om met deze demo-rekeningen te starten. Maar als je erbij blijft, ben je in een paar maanden waarschijnlijk klaar om bitcoins te kopen voor echt geld. Het demo-account is een uitstekende manier om het bedrijf te leren voordat u geld investeert.

 

In de wereld van online investeringen is privacy een enorm probleem. Door een virtueel systeem te gebruiken, kunt u dit probleem elimineren. Door BTC te kopen, kunt u uw identiteit privé houden. Dit is belangrijk bij het omgaan met grote sommen geld. Als u een slachtoffer zou worden van een cyber-overtreding, kunt u uw BTC gemakkelijk verkopen en het geld overdragen aan uw nieuwe account.

 

Zoals je kunt zien, is het kopen van BTC een zeer veilig proces. U kunt ook leren hoe Bitcoins veilig op verschillende websites op internet kopen. Zorg ervoor dat u het bedrijf echter voor de hand onderzoekt om ervoor te zorgen dat u niet in een oplichterij komt.

Krijg meer informatie hier Bitcoinmeester.nl