The Alternative
Vervoer en transport

Kwalitatieve taxi’s

De kwaliteit van Taxi Breda Nu.

Taxi Breda Nu is een full service taxibedrijf die kwalitatieve taxiritten op maat kan afleveren. Hebt u extra eisen zoals bijvoorbeeld een huisdier die u wilt meenemen, of extra bagage die erbij moet ? Als u dit van tevoren aangeeft dan houden wij hier rekening mee. En dan kunnen wij u ook wijzen op de regels die wij als Taxi Breda hanteren omtrent het vervoeren van huisdieren en het vervoeren van extra bagage. Wij houden onze kwaliteit als taxibedrijf continu in de gaten en daarmee zorgen wij ervoor dat onze klanten de kwaliteit krijgen die ze van ons taxibedrijf gewend zijn.

Wat voor een taxibedrijf kunt u vertrouwen ?

Als u bij Taxi Breda Nu een taxi reserveert dan nemen wij u alle zorgen rondom uw reis weg. Samen met uw wensen stellen wij de meest gunstige ophaal en afhaaltijd vast. Voor de start van uw reis kijken wij of er eventueel sprake is van wegversperringen of wegwerkzaamheden. En de vertragingen die hiermee samengaan corrigeren wij daarna met de ophaal en afhaal tijden.  Met behulp van de informatie over uw reisbestemming in combinatie met de reistijd maken wij voor u de meest efficiente en voordelige berekening van uw taxirit vanuit breda en omstreken. Als u tijdens uw taxirit er achter komt dat u iets vergeten bent dan rijden wij op uw aanwijzing direct terug naar uw huis. Vervolgens geeft onze chauffeur dit door aan de centrale van taxi breda nu en dan krijgt u gelijk een schatting van de aangepaste aankomsttijd en eventuele extra kosten.

Taxi Breda Nu net als andere succesvolle taxibedrijven.

Als taxibedrijf meten wij ons succes af aan de tevredenheid van onze klanten. En die tevredenheid die meten wij weer af aan het aantal positieve reviews die wij inmiddels van onze klanten hebben gekregen. Wij streven er als taxibedrijf naar om voortdurend te blijven zoeken naar verbetering in de uitvoering van onze service. En daarbij is de feedback van onze klanten over de kwaliteit van onze dienstverlening van groot belang.

 

https://www.taxibredanu.nl