Laag libido en erectieproblemen

Libido verhogen man

Je libido verhogen als man zijnde is niet zo heel moeilijk als gedacht wordt. Natuurlijk kost het tijd en energie. Maar wanneer je hier eenmaal een ritme in vindt, wordt het steeds gemakkelijker om je libido een boost te geven. Hoe je dit aanpakt? Nou als volgt: ten eerste is het belangrijk om te achterhalen waarom je libido aan de lage kant is. Voorbeelden: stress, weinig activiteit, druk sociaal/kinderen/werk, pijnklachten of medicijnen.

Wanneer je de achterliggende reden eenmaal herkend hebt, is het tijd voor actie. Bij stress is het belangrijk om iets te vinden waardoor je minder stress ervaart. Denk hierbij aan sport, muziek of een andere uitlaatklep. Zorg dat je de spanningen als het ware van je af schudt. Hoe je dat moet doen, hangt er van af wat bij jouw werkt. Probeer dus vooral eventjes uit.

 

Libido verhogen vrouw

Wanneer je als vrouw zijnde een laag libido hebt, dan is dat vaak te wijten aan onderliggende oorzaken. Vaak is er sprake van meerdere oorzaken tegelijk. Denk hierbij aan stress en oververmoeidheid. Probeer er eens goed over na te denken waarbij jou de oorzaak van een verlaagd libido vandaan komt.

Nu is het tijd om er wat aan te gaan doen. Hierbij kun je denken aan ontspanning zoeken, dit is handig wanneer je last hebt van oververmoeidheid, een vol hoofd, stress of depressie. Vind iets wat bij jou past en waardoor je kunt ontspannen. Daarna is het belangrijk om de spannende prikkels weer toe te laten. Fantaseer weer over datgene waardoor jij opgewonden raakt. Dit kun je ook samen met je partner doen.

 

Libido verhogende voeding

Wanneer je graag meer resultaat wilt zien, kun je ook proberen om je voeding erop aan te passen. Consumeer libido verhogende voeding zodat je libido op alle vlakken gestimuleerd wordt. Voorbeelden: rauwe cacao, verschillende vissoorten zoals oesters en zalm, selderij, avocado, vijgen, watermeloen en nog veel meer.

 

Voor meer info : website bezoeken