The Alternative
Image default
Dienstverlening

Laat de stichtingskosten berekenen voor meer duidelijkheid

Als u een bouwproject start, dan heeft u aan één ding behoefte: duidelijkheid. En dan met name wat betreft de kosten, want die zijn er nogal wat. Ook wilt u weten hoe uw gebouw eruit gaat zien, en hoe dit gebouw veilig gebouwd kan worden. Al deze informatie krijgt u als u DDC Consulting inschakelt. U krijgt dan een goede begeleiding en veel duidelijkheid door het op een rijtje zetten van de stichtingskosten en het laten maken van een bouwkundige tekening.

Stichtingskosten bestaan uit de volgende posten

Als u een bouwproject op de planning heeft staan, dan wilt u vooral weten wat het allemaal gaat kosten. Alle kosten van een bouwproject samen, worden stichtingskosten genoemd. Een belangrijk onderdeel van de stichtingskosten wordt gevormd door de kosten van het laten maken van een bouwkundige tekening. Natuurlijk zijn er ook kosten die meer voor de hand liggen, zoals personeelskosten en materiaalkosten. Daarnaast heeft u natuurlijk te maken met kosten voor het aanvragen van vergunningen. Al deze kosten en meer worden overzichtelijk op een rijtje gezet als u de stichtingskosten laat berekenen door DDC Consulting. Dan weet u precies waar u aan toe bent. Er wordt overigens niet alleen maar gedacht aan de financiën, maar ook aan de praktische zaken. Op de bouwkundige tekening staan ook adviezen over de indeling van uw pand en de verdeling van de krachten. Zo kan de maximale massa van bijvoorbeeld draagmuren berekend worden.

Met deze adviezen komt u verder

Met een combinatie van het berekenen van de stichtingskosten en het laten maken van een bouwkundige tekening, weet u helemaal waar u aan toe bent. Daardoor heeft u heel veel aan de adviezen van DDC Consulting. Weet u niet goed hoe u deze adviezen moet toepassen? Stel uw vragen dan aan deze specialist. Zo weet u precies waar u aan toe bent voordat u aan een verbouwing begint.

https://www.ddc.consulting/