The Alternative
Image default
Dienstverlening

Laat een phishingtest uitvoeren voordat het te laat is

ConanDoyle laat u graag zien hoe zij met een gesimuleerde phishingtest inzien hoe uw medewerkers reageren op een phishingmail. Daarnaast testen zij meteen hoe goed uw systeem beveiligd is tegen aanvallen van buitenaf. Zeker in deze tijd, waarin hackers iedere dag nieuwe manieren vinden om bedrijven aan te vallen is het van belang dat de beveiliging tegen hackers optimaal is.

Hoe werkt een phishingtest?

De specialisten van ConanDoyle maken op basis van de werkzaamheden van uw bedrijf een phishingtest. De test ziet eruit als een e-mail die zomaar binnen uw organisatie verstuurd kan worden. Hierdoor lokken zij uw medewerkers uit om op de link te klikken die in de e-mail staat. Via deze manier kunnen zij precies nagaan hoeveel mensen de e-mail hebben geopend en hoe zij verder omgaan met de e-mail. Tegelijkertijd testen zij hoe goed uw beveiligingssystemen werken. Aan het einde van de test verzamelen de specialisten alle gegevens en vermelden in een rapportage waar er verbeterpunten zijn. Door het uitvoeren van een phishingtest verbetert u niet alleen de beveiliging tegen hackers, u helpt ook uw medewerkers door hen meer kennis te geven over cybercriminaliteit. Het doel van hackers is het verkrijgen van informatie om deze door te verkopen of om de identiteit van uw bedrijf over te nemen. Met de informatie kunnen zij andere mensen weer proberen te hacken door uw bedrijfsinformatie te gebruiken. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en daarom kunt u de specialistische hulp van dit bedrijf uit Wateringen inschakelen.

Schakel vandaag hulp in om uw bedrijf te beveiligen

Voorkom dat hackers bij kwetsbare informatie komen door uw bedrijf optimaal te beveiligen tegen hackers. ConanDoyle uit Wateringen heeft jarenlange ervaring met het optimaliseren van beveiligingssystemen door middel van een phishingtest. Geef hackers geen kans en bescherm uw bedrijf vandaag nog. Neem voor meer informatie contact met hen op.