Laat outsourcing van zandgieten regelen door een specialist

Outsourcing, ofwel uitbesteding, van zandgieten kan worden geregeld door een specialist. Deze zorgt dat er een lasbedrijf wordt gevonden in een lagelonenland dat voor een voordelig tarief kwaliteit levert. Het outsourcingbedrijf moet natuurlijk wel voldoende verstand van zaken hebben. Zo moet dit bedrijf voldoende kennis hebben van outsourcing en de kostenbesparing die het oplevert. Het komt echter ook goed van pas als het bedrijf voldoende kennis heeft van de productie van uw producten. Een specialist op het gebied van de uitbesteding van materiaalbewerkingen, zoals zandgieten, kan bijvoorbeeld ook uw producten beoordelen en de productietechnieken kritisch analyseren. Dit kan ook bijdragen aan kostenbesparing. Door middel van engineering én uitbesteding kan uw product zeer voordelig worden geproduceerd bij een lasbedrijf in een lagelonenland.

Kostenbesparing door uitbesteding van zandgieten aan lasbedrijf in een lagelonenland

Waarom zou u kiezen voor uitbesteding van zandgieten en verspanen aan een lasbedrijf in een lagelonenland? Vanwege de enorme kostenbesparing natuurlijk! Wanneer metaalbewerkingswerkzaamheden worden uitbesteed aan een bedrijf in een lagelonenland, is het mogelijk tot wel 50% op de kosten te besparen. U kunt bijvoorbeeld het zandgieten uitbesteden aan een bedrijf in China, India of Pakistan. De lage lonen zorgen voor een gunstige productprijs én voor een lagere investering in het benodigde gietgereedschap. Daardoor wordt zandgieten aantrekkelijker, waar dat normaal juist duurder is dan verspanen of lassen. U hoeft de uitbesteding niet zelf te regelen. Dat kunt u laten regelen door een outsourcing specialist.  

Uitbesteding van zandgieten aan lasbedrijf in een lagelonenland

Er zijn vele materiaalbewerkingen die niet alleen hier, maar ook door een lasbedrijf in een lagelonenland kunnen worden uitgevoerd. U kunt ze uitbesteden aan een lasbedrijf. Zandgieten is daar een voorbeeld van. Bij zandgieten wordt zand als afgietsel gebruikt om ijzer te gieten. Dit kunt u laten doen door een lasbedrijf in Nederland, maar het is goedkoper om dit uit te besteden aan een lasbedrijf dat is gevestigd in een land waar de lonen lager liggen. Voorbeelden zijn China, India, Pakistan of Polen. Laat u eerst voldoende adviseren voor u besluit of u het zandgieten laat gebeuren in lagelonenlanden in Azië of Europa. Een expert op het gebied van outsourcing kan u helpen bij het vinden van een geschikt lasbedrijf.

Voor meer info : website bezoeken