The Alternative
Bedrijven

LDH is dé zakelijke ledlampenspecialist van ons land

Wat voor bedrijf u waar ook runt, als u wilt overstappen op led is Led Design Holland de partner die u zoekt. LDH opereert in de volgende branches:

-auto-industrie;

-industrie (fabriekshallen, magazijnen, werkplaatsen);

-kantoren;

-detailhandel.

Daarnaast wordt LDH ook regelmatig ingeschakeld voor VVE LED verlichting.

Stel u zoekt een partner op het gebied van LED verlichting voor fabriekshallen. We vertellen u hoe Led Design Holland werkt. Voor de overzichtelijkheid maken we van de LDH-aanpak een 5 fasen-model.

Tijdens fase 1, de kennismaking, vindt een adviesgesprek plaats. U krijgt de gelegenheid uw ideeën te delen en vragen te stellen. De Led Design Holland-medewerker neemt de ruimte op, noteert belangrijke zaken en vertelt globaal wat de mogelijkheden zijn in uw specifieke geval.

Fase 2 bestaat uit het opstellen van een professioneel lichtplan en bijbehorende offerte. Het plan is onder meer toegesneden op: de praktische mogelijkheden qua gebouw(en) (denk aan grootte, hoogte, constructie), sectoreigen wetten en regels en het beschikbare budget. Dit alles met in gedachten wat voor werkzaamheden er plaatsvinden en om hoeveel licht die vragen. LDH stelt lichtplannen op in Datalux, een 3D softwarepakket voor licht. Datalux rekent uit welke lampen en hoeveel van elk model het gewenste resultaat zullen opleveren.

Is er wederzijdse overeenstemming over het lichtplan, dan vraagt LDH in fase 3 subsidie voor u aan. Met de EIA (Energie Investerings Aftrek) kan in sommige gevallen maar liefst 45% van het geïnvesteerde bedrag van de fiscale winst afgetrokken worden. De jaarlijkse besparing op energiekosten komt hier nog eens bovenop.

De één-na-laatste fase betreft de installatie en montage van de led-armaturen. Er werken bij LDH ervaren monteurs die de klus snel, netjes en zonder al te veel in de weg te lopen, klaren.

Fase 5 is de onderhoudsfase. Ledlampen vereisen nauwelijks onderhoud. Als het goed is, zult u het Led Design Holland-team -in ieder geval voorlopig- niet meer zien. Mocht er toch iets mis zijn met een lamp of valt de lichtopbrengst van een armatuur tegen? LDH lost dit kosteloos voor u op.

Geïnteresseerd in verdere details? De klantenservice geeft u ze. Belt u met 076 – 888 33 00 of mailt u naar info@leddesignholland.nl.

https://www.leddesignholland.nl