The Alternative
Bedrijven

Leuke accessoires voor kerst

Gekke kersttruien zijn altijd een leuk accessoire tijdens de koude winterdagen. Gezellig met het hele gezin op de bank met een gekke trui aan en een warme kop chocolademelk. En waar we dan vooral van houden is een foute kersttrui. 

Dit is zeker leuk voor de mensen die gek zijn op kerst, rond die periode zijn er heel veel verschillende dingen te vinden. Niet alleen gekke truien maar ook kerstsokken. Deze kun je online vinden maar ook in heel veel verschillende winkels.  
Zo is er voor iedereen wel een gekke trui te vinden, je hebt ze bijvoorbeeld met lichtjes erin en je hebt zelfs truien die zelf kerstmuziek afspelen. Ook heb je truien met verschillende personages erop afgebeeld. 

Behalve deze gekke zelfbedachte traditie tijdens kerst zijn er ook veel tradities die heel bekend zijn. Bijvoorbeeld de kerstboom, is het nou een echte of een neppe kerstboom bijna iedereen heeft er elke kerst wel een in de woonkamer staan. 

Of de advent kalender iets waar we allemaal van konden genieten als kind. Elke dag een nieuw vakje open maken en het er elke dag weer moeilijk mee hebben dat de volgende nog niet opengemaakt mag worden. 

Ook geven we elkaar elke kerst cadeautjes die we onder de kerstboom leggen, dit is misschien een hele oude traditie maar is iets wat we doen om te laten zien hoe lief we elkaar vinden. 

Vaak sturen we nog kerstkaarten, iets wat eigenlijk best ouderwets is maar een traditie die er toch alle jaren in is gebleven. Ook een manier om aan iemand te laten zien dat je aan hem/haar denkt. 

Ook krijgen we elk jaar als bedankje van onze werkgever een kerstpakket. Dit om te laten zien dat ze dankbaar zijn voor het werk wat we hebben verricht het laatste jaar. 

Behalve onze oude tradities voeren we ook onze nieuw bedachte tradities uit. 

Voor meer info : website bezoeken