The Alternative
Aanbiedingen

Loopbaan en loopbaanbegeleiding

Wat is Loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is het supporten en aanraden bij het maken van loopbaankeuzes. U bekomt individuele opvang  waarbij de loopbaanbegeleiders conversatiepartner voor u zijn. Loopbaanbegeleiding bied u inzicht in uw kansen, gedrevenheid, eigenschappen , motivatie en positie op de arbeidsmarkt. Welke fasen moet ik zetten om de goede taak te vinden? Wat is mijn passie? Hoe utiliseer ik mijn capaciteiten optimaal. Een antwoord op deze vraag ontvangt u doormiddel van loopbaanbegeleiding. Een cursus loopbaanbegeleiding is geschikt voor werkenden, ondernemers en carrièremannen- en lady´s.

Heeft u een vorm van autisme?                         

Mensen met een vorm van autisme/ADD/ADHD of gedragsproblemen voelen zichzelf prettig tijdens de loopbaantrajecten. De informele ambiance, de heldere ordening en de vele locaties dichtbij uw woonplaats zorgen daarvoor. De betrokken en individuele begeleiding van de loopbaanbegeleiders draagt bij aan dat prettige gevoel.

Heb ik recht op jobcheques mits ik in mijn opzegtermijn zit?

Op het moment dat u in uw opzeggingstermijn zit, kan u uw jobcheques bestellen. Wanneer uw opzeggingstermijn verstrijkt, is het niet mogelijk om loopbaancheques te bestellen. Tevens heeft u recht op jobcheques tijdens uw duur van verbrekingsvergoeding.

Wat Als mijn jobcheques vervallen zijn?
Geen nood. Wanneer u uw jobcheque niet gebruikt voor de geldigheidsdatum wordt u geld automatisch teruggestort op uw rekening en behoudt u uw recht op de jobcheque.

Geldigheidsdatum. Dit is de datum waarvoor het eerste geregistreerde gesprek moet gebeuren. Als u te lang wacht (langer dan 3 maanden) en de geldigheidsdatum verstrijkt, wordt het persoonlijk aandeel moeiteloos terugbetaald. U blijft recht op Loopbaanbegeleiding houden. Opnieuw uw jobcheques aanvragen? Dat is mogelijk.

 Wat mits ik mijn betrekking cheque kwijtraak?

Geen nood. De cheque is gepersonaliseerd en uniek. Als u de loopbaancheque onaangebroken laat, vervalt deze na 3 maanden. Het geld wordt teruggestort. Het recht om een jobcheque aan te vragen behoud u.

Voor wie is Loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is er voor alle, zelfstandigen, carrièremannen- en dames die met vragen worstelen betreffende hun carrière en werknemers die in hun opzegtermijn en periode van verbrekingsvergoeding zitten. Enkele moeilijkheden waar u tegenaan loopt en waar loopbaanbegeleiding u mee vergezelt.

U verlangt promotie maken of aangaande een paar jaar. En hoe kunt u uw leiderschap overtreffen of andere competenties. Met loopbaanbegeleiding kunt u hier iets aan doen.

Bent u ontslagen of zit u in opzeggingstermijn? U weet niet waar u op moet solliciteren. Of uw wordt niet uitgenodigd op sollicitaties. Met loopbaanbegeleiding kunt u dit aanpakken.

Jobcheques

Met de jobcheques krijgt u betaalbare loopbaanbegeleiding. Tijdens het loopbaantraject gaat u samen met de loopbaanbegeleider kijken naar uw loopbaanvragen. Tevens krijgt u inzicht in uw plaats op de arbeidsmarkt en wordt er gekeken naar het belang van de verhouding tussen uw ambt- en privésituatie. De jobcheques zijn een elektronisch betaalmiddel voor vakkundige loopbaanbegeleiding . De jobcheques zijn beschikbaar gesteld door de Vlaamse overheid.

 

Waarom loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is erop gericht om u te bijstaan bij veranderingen in uw leven. Heeft u moeite met wisselingen in uw taak of loopbaan? Raakt u de balans kwijt tussen uw taak- en privéleven? Loopbaanbegeleiding kan u voorzien van raad. Dat raadgeving accompagneert u bij het vinden van een antwoord op uw vraag. Kortom, met de aandacht loopbaanbegeleiding lost u het probleem op. Enkele voordelen van loopbaanbegeleiding zijn: gunstig met loopbaancheques, een procesverloop geeft antwoorden op en beter in uw schoeisel staan.

 Baan test

Mits u behoefte heeft aan inzicht in uw kansen, passie, eigenschappen , motivatie en plaats op de arbeidsmarkt.

Heeft u behoefte aan joboriëntatie? Is dit de bruikbare functie voor u? Heeft u behoefte aan inzicht loopbaanbegeleiding? Gaat het de ideale kant op met uw carrière? Als u vragen heeft over uw carrière, dan biedt loopbaanbegeleiding inzicht.

Ga naar loopbaantest.be vul slechts 12 vragen in en u krijgt meteen het resultaat in uw mailbox.

Bent u opzoek naar een loopbaancoach kijk dan eens op: loopbaancoach van Ucare

alle laatste nieuwtjes? Klik hier 

Voor meer info : website bezoeken