The Alternative
Image default
Winkelen

Maak de duurzame keuze om deze kunstplanten te huren

De kunstplanten van In2thegreen zijn te huren voor bedrijven, evenementen en particulieren. Zij maken een duurzame keuze wanneer ze kiezen voor de planten van het bedrijf. De kunstplanten zijn namelijk zo veel mogelijk gemaakt van duurzame gerecyclede materialen en grondstoffen. Hier streven zij ook naar bij het maken van hun greenwalls. Dit hopen zij te bereiken door onderzoek te doen naar materialen die een duurzaam alternatief kunnen bieden.

Duurzaamheid is voor dit bedrijf erg belangrijk

In2thegreen is veel bezig met duurzaamheid en blijft zichzelf hierin ontwikkelen. Zo werken zij al zo veel mogelijk met duurzame materialen maar is hun doel om 100% met gerecyclede materialen en grondstoffen te werken. Ook gebruiken zij enkel hout dat het FSC-keurmerk mag dragen. Door te kiezen voor hout met dit keurmerk is het bedrijf namelijk verzekerd dat het uit een bos komt dat duurzaam onderhouden is.

Uw duurzame planten worden ook netjes onderhouden

De kunstplanten die je van In2thegreen kunt huren hebben natuurlijk geen water nodig. Toch zijn er andere manieren om de planten te onderhouden. Laat jouw greenwalls of kunstplanten daarom eens in de zoveel tijd nakijken door het bedrijf. Kies voor het onderhoudscontract waarbij het team van In2thegreen één tot twee keer per jaar bij je langkomt om te controleren of het er nog netjes bijstaat. De planten worden stofvrij gemaakt en loshangende bladeren worden weer netjes vastgemaakt. Ook als de planten aan vervanging toe zijn wordt dit voor je geregeld.

Neem contact op met het ervaren team die de planten bij jou komt plaatsen

Laat dit bedrijf het interieur van jouw ruimte gezelliger maken door het aanbrengen van hun duurzame tuinen en greenwalls vol kunstplanten. Neem contact op met het ervaren team. Zij vertellen je graag welke mogelijkheden jouw ruimte biedt. Je kunt ook bij dit team terecht als je de kunstplanten niet wilt huren, maar liever wilt kopen.

https://in2thegreen.nl/