The Alternative
Image default
Sport

Met deze personal trainer in Dordrecht word jij fit

Wil je fitter worden en gezonder leven? Of wil je afslanken? Wat je persoonlijke fitnessdoel ook is, als je bij Imbellem in Dordrecht een personal trainer inhuurt behaal je het gegarandeerd. Dankzij het trainingsschema en advies op maat van jouw situatie maak je de juiste aanpassingen om je sportsessies zo effectief mogelijk te maken. Zo zie je al snel resultaat en blijf je gemotiveerd om te sporten.

Gezonder leven dankzij hun deskundige advies

Als je een traject start bij een personal trainer van dit sportcentrum in Dordrecht, krijg je advies over alle factoren die jouw fitnessresultaten beïnvloeden. Zo wordt bij het intakegesprek bijvoorbeeld gelet op je voeding, maar ook op je slaappatroon, je stressniveau, je bewegingsintensiteit en je immuunsysteem. Daarna plan je jouw eerste sessie al in: de “movement assessment”. Daarbij bekijkt deze expert de flexibiliteit van al je spieren en gewrichten en wordt je kracht gemeten. Hierna kan het echte werk beginnen. Je ontvangt advies om gezonde gewoonten in je leefstijl te verwerken en je sport iedere keer 45 tot 60 minuten op maat van jouw lichaam. Alles is op jou en je gewenste resultaat ingesteld, waardoor je gegarandeerd het meeste uit iedere sessie haalt. Zo train je effectiever dan je in een groep zou doen, waar je geen persoonlijke aandacht krijgt. Je kunt ook zelfstandig aan de slag in de sportschool, maar dan weet je nooit zeker of de methode die je gebruikt ook echt werkt. Op deze manier ben je verzekerd van effectieve trainingen en echte resultaten.

Plan direct jouw intakegesprek in

Heb je interesse in personal training om jouw doelen te behalen? Schakel dan een personal trainer van Imbellem in Dordrecht in. Die stelt jouw volledige trainingstraject in op jouw behoeften en jouw wensen, zodat je de gewenste resultaten boekt. Maak vandaag nog uw eerste afspraak door contact met ze op te nemen.

https://imbellem.nl/