Hoe de lingerie te vinden die bij jouw lichaam past

 

Bij het vinden van de juiste lingerie voor jouw vrouwelijke lichaam is het belangrijk om te weten welk lichaamstype jij bent.
Wanneer je dit weet is het vinden van de juiste lingerie een kleine moeite.
Met de juiste lingerie richt je de aandacht op de sterke punten van je lichaam en haal je de aandacht van jouw minder sterke kanten weg.
Om deze zoektocht wat makkelijker te maken hebben we hieronder verschillende lichaamstypes omschreven. 

 

 

 

Peervormig lichaamstype 

 

Hoe weet je of je een peervormig lichaamstype hebt?

 

Bij een peervormig figuur zal alle aandacht gericht zijn op je voluptueuze heupen en je sexy achterkant.
Je borsten zijn t.o.v. je heupen minstens 5 cm groter dan je borst, je taille is nèt iets kleiner dan je buste (nooit meer dan 7.5 cm)
Je hebt de neiging om er zwaarder uit te zien dan je werkelijke gewicht en je onderlichaam is over het algemeen groter dan je bovenlichaam. 

 

Kenmerken
Gewichtstoename zit voornamelijk bij de heupen naar beneden, vooral aan de buitenkant van de dij. 
Verleg de aandacht van je voluptueuze heupen en je sexy big butts naar je bovenlichaam, waardoor je borsten voller lijken en je vrouwelijke smalle schouders breder.
Als peervorm streef je naar een platte buik terwijl je daarnaast de nadruk wilt leggen op jouw mooie curven
Het lijkt lastig om de aandacht, van je heupen en jouw sexy booty, af te halen maar met deze tips denken we dat je jouw vrouwelijke curven op een goede manier kunt inzetten.
Maak bij het kiezen van het bovenstuk (bijvoorbeeld een lingerie topje, bikini topje of een beha) gebruik van lichte kleuren, opvallende prints en patronen.
Kies bijvoorbeeld voor een bikini waarvan het topje bontgekleurd is met daarbij een unikleurig bikinibroekje. 

 

Welke lingerie past hierbij? 

 

Sexylingerie met wijdvallende kragen
Lingerie met boothalzen
Lingerie met mouwtjes
Jurkjes, babydolls die in een A-Lijn, klokvorm vallen.
Ga voor getailleerde lingerie zoals bijvoorbeeld een slip dress, een corset of een bustier die tussen de taille en de heupen eindigt, op het heupbeen of net onder het breedste deel van je heup.  

 

Rechthoekig lichaamstype

 

 

 

Hoe weet je of je een Rechthoekig lichaamstype hebt?

 

 Als je een vorm hebt van een liniaal (ook bekend als rechthoek of vorm van het bananenlichaam), hebben je buste, heupen en middel ongeveer dezelfde omtrek. De vorm van het liniaallichaam is vergelijkbaar met

 

Het is vergelijkbaar met het zandloperfiguur, maar slanker en minder curvy.

 

Je bent van nature dun en hebt een mooie rechte opbouw (magere linialen zijn typische mannequins). 

 

Vaker wel dan niet, heb je een klein of medium frame, kleine borsten, en niet veel spiermassa of spierkracht. 

 

Kenmerken 

 

Heeft het gewicht vrij gelijkmatig verdeeld.

Sterke punten zijn de bovenrug en de mooie benen.

Rechthoekige lichaamstypes hebben een atletisch lichaam.

Ze hebben vaak een vrij brede ribbenkast

Vrij rechte schouders.

De maten van je schouders, taille en heupen liggen dicht bij elkaar.

Platte billen.

 

Welke lingerie past hierbij? 

 

Draag Lingerie die een A-lijn ontwerp heeft. Babydolls, jurkjes die dus naar beneden vrij wijd lopen en boven smaller zijn. 

 

Gebruik korsetten om te pronken met je perfecte pinnen pronken met je petitie body met delicate strings en pure strakke sexylingerie
voel je extra zelfverzekerd in een mooie balconette-bh; stijlvol en toch ondersteunend 

 

Zandloper lichaamstype 

 

Als je een zandloperlichaam hebt, hebben je buste en heupen ongeveer dezelfde omtrek

 

Je taille is wat smaller en dat wil zeggen dat je taille tussen de 15 en 23 centimeter, kleiner/smaller is dan je buste en heupen. Daarnaast heb je sterke botten ,veel spiermassa en een grote flexibiliteit over je lichaam. 

 

Het gewicht is dus eigenlijk verspreid over de bovenste en onderste helft met daartussen in een duidelijke taille. 

 

Kenmerken 

 

Volle borsten 

 

Smalle taille 

 

Schouders en Heupen die even breed zijn 

 

Een vrij ronde booty 

 

Verhouding tussen jouw borsten, billen en taille van 4:2:4 

 

 Welke lingerie past hierbij? 

 

Kies voor sexylingerie met een V-halslijn of juist ronde halslijn. Ze benadrukken je volle borsten en je waanzinnig sexy smalle taille
Kies voor nauw zittende, getailleerde lingerie.  Denk hierbij niet alleen aan getailleerde jurkjes maar ook aan bustiers en korsetten
Kimono’s met een band bij de taille
A-vormige babydolls, nachtjurkjes of jurkjes
Voel je extra zelfverzekerd in een balconette bh, stijlvol + ondersteunend
Hoog getailleerde slipjes of slipjes in het algemeen helpen om een eventueel buikje te verbergen en het beste uit je fantastische lichaam te halen.
Creëer een slank effect en laat je sexy taille zien. 

 

Driehoekig lichaamstype 

 

Hoe weet je of je een driehoekig lichaamstype bent?
Als je een driehoekige lichaamsvorm, atletische lichaamsvorm hebt, hebben je borsten en taille relatief dezelfde omvang, maar je heupen zijn aanzienlijk smaller qua omvang (minimaal 7,5 centimeter kleiner). 

 

Je hebt een lichaamsvorm die tegenovergesteld is aan de vorm van het lepeltje (dat is waar de “omgekeerde driehoek” vandaan komt). 

 

Je bovenlichaam is groter en sterker dan je onderlichaam, en je taille is kort. Je hebt meestal lange mooi gevormde benen. 

 

Kenmerken 

 

Je gewicht zit meestal in het bovenlichaam.  

 

Je schouders zijn breder dan je heupen en taille. In verhouding zijn je heupen smal
Prominent aanwezige brede, rechte schouders, die tevens het breedste deel van het lichaam zijn
Je bent atletisch gebouwd
Waarschijnlijk platte billen
Een vrij stevige rug
Wanneer ze in gewicht toenemen is dat als eerste zichtbaar in de romp en de rug 

 

Welke lingerie past hierbij? 

 

Laat taille zien met een waist cincher, een onderborst corset of een corset dat visuele rondingen maakt
Push-up bh’s zijn je beste vriendin.

 

Benadruk je mooie brede schouders d.m.v. lingerie zonder mouwen, jurkjes met spaghettibandjes of jurkjes waarbij de schouders ontbloot zijn.
Met biezen versierde en met patronen versierde beha’s zullen het oog naar de borst trekken.

 

http://annavanrode.nl/sexy-lingerie/

Joseph Ribkoff: een merk voor vrouwen die zich niet laten leiden

Joseph Ribkoff is net als Marc Cain een modehuis dat zich op exclusieve mode voor de hedendaagse dame richt. Daarmee onderscheidt het zich van vele andere labels. Joseph Ribkoff laat zich niet leiden door de trends in de moderne mode-industrie, maar houdt deze als het ware in zijn achterhoofd. Laat u zich graag stimuleren door huidige trends, maar niet leiden of zelfs sturen? Dan is Joseph Ribkoff het merk waar u naar op zoek bent.

Kleuren en prints als handelsmerk

Het modehuis Joseph Ribkoff staat bekend om het feit dat het kleuren en prints niet schuwt. Hierin vertoont het sterke overeenkomsten met Marc Cain, wiens mode-items u ook online bij Penninkhof kunt bestellen. Mixen en matchen is iets wat de ontwerpers graag doen, net als u wellicht. Uiteraard voeren de ontwerpers ook een lijn met neutrale, effen kleuren voor de dame die deze het liefst draagt. Ook kunt u hiermee de wat uitgesprokener items goed combineren.

De wisselwerking tussen mode en persoonlijkheid

Dankzij het interessante karakter van Joseph Ribkoff kleding, treedt er tussen u en de mode als het ware een wisselwerking op. Door de originaliteit van de kleding voelt u zich extra bijzonder wanneer u deze draagt. Dit doet uw zelfvertrouwen goed. Een vrouw die lekker in haar vel zit, loopt rechtop, heeft een glimlach op haar gezicht en straalt. En doordat u dit uitstraalt, komt de mode nog sterker tot zijn recht. Een wisselwerking die ertoe leidt dat u uw omgeving én uw persoonlijkheid én uw gevoel voor mode laat zien.

Kleding van hoogwaardige kwaliteit

Niet alleen zijn modehuizen zoals Joseph Ribkoff en Marc Cain onderscheidend wat betreft hun ontwerpen. Ze verschillen ook in de mate van kwaliteit die ze u als klant bieden. Alleen materialen van de beste kwaliteit worden gebruikt in een eveneens uiterst zorgvuldig productieproces. Behalve dat dit duidelijk zichtbaar is, leidt dit er ook toe dat u de kledingstukken langer en met onverminderd plezier zult dragen. De aanschaf van kleding van exclusieve modehuizen is een goede investering.

Jas borduren

Jas borduren

Iedereen heeft een jas. Maar hoe gaaf is het als je jouw jas laat borduren? Vroeger gebeurde het borduren al veel, maar het is nog steeds erg populair. Dit komt mede omdat mensen het fijn vinden om iets in bezit te hebben. Dus wanneer bijvoorbeeld jouw naam op een jas staat geborduurd, geeft dat onbewust een goed gevoel. 

Wat is borduren?

Borduren is eigenlijk het maken van figuren met naald en garen op bijvoorbeeld textiel. Maar dit kan ook op andere ondergronden, zoals leer. Als je aan borduren denkt, dan denk je snel aan oudere mensen. Maar niets is minder waar, borduren is ook echt een hobby voor jongere mensen. Er zijn meerdere verenigingen waar mensen naar toe gaan om gezamenlijk bijvoorbeeld jassen te borduren. Wanneer je samen gaat borduren kun je veel van elkaar leren. Dat is de insteek van veel van deze verenigingen. 

Jassen 

Het is voor iedereen persoonlijk, maar het hebben van versiersels op je jas is echt heel tof. Wil jij ook jouw jas borduren? Ga dan eerst inventariseren wat voor figuur je wil en ga vervolgens op zoek naar bijvoorbeeld filmpjes waarin ze uitleggen hoe je jassen moet borduren of ga naar een borduurvereniging en vraag of zij jou willen helpen.

Voor meer info : website bezoeken

Uitgenodigd voor een bruiloft? Vind je outfit online met volgende tips

Niets zo leuk dan je brievenbus openen en daarin een uitnodiging voor een huwelijksfeest vinden. Over wie uit te nodigen op een trouwfeest wordt vaak lang nagedacht en als jij bij de uitverkorenen bent, geeft dat een hartverwarmend gevoel. Je wil het bruidskoppel dan ook niet teleurstellen door in ongepaste kledij op te dagen. Met de volgende tips vind je de beste outfit met enkele muisklikken.

Hou rekening met de locatie van het feest

Een gouden jumpsuit is misschien leuk op een huwelijksfeest in New York maar op het platteland, ver weg van de stadsdrukte, is de kans groot dat je uit de toon valt. Vindt het huwelijksfeest plaats in een hippe bar of in een kasteel? Pas je kledingkeuze aan aan de locatie en de setting.

Wees bescheiden

Een transparante top zonder BH eronder is misschien aantrekkelijk in een club maar wordt niet geapprecieerd op een huwelijksfeest. Ook dat leren minirokje laat je best in de kast hangen. De regel is, als het te aantrekkelijk of te bloot is, draag je het niet. In het assortiment jurken voor bruiloft bij bijvoorbeeld JJ’s House vind je een uitgebreide keuze aan geschikte jurken die heel elegant zijn.

Draag geen wit

Een onbeschreven maar o zo belangrijke gouden regel: draag geen wit op een huwelijksfeest. Ook al lijkt je jurk helemaal niet op een trouwjurk, doe het gewoon niet, behalve als de bruid het uitdrukkelijk vraagt. Wit is voorbehouden voor de bruid. Dat geldt ook voor alle tinten wit zoals ivoor, crème wit, champagne of peach (ook wel blush genoemd).

Zwart daarentegen mag wel. Het is geen probleem om een mooie zwarte jurk aan te trekken zolang je er maar niet uitziet alsof je naar een begrafenis moet.

Heb je schade opgelopen aan je jurk en wil je dit zelf kunnen repareren? Kijk dan eens bij Cursus kleding naaien en leer deze zeer handige vaardigheid.

Voor meer info : website bezoeken

Fred Perry polo

Fred Perry polo

Fred Perry kleding 

Fred Perry is een merk dat al sinds 1952 in de modewereld aanwezig is en symbool staat voor Engelse kwaliteit, met zijn signature Fred Perry polo die al decennia door mannen over de hele wereld wordt begeerd. 

De kleding van dit merk is zowel sportief als elegant en gemaakt van de kwalitatief meest hoogstaande materialen. Fred Perry, drievuldig Wimbledonkampioen en de man achter het merk, is namelijk opgegroeid in een huishouden van katoenspinners. Door het werk van zijn ouders had hij vanaf jonge leeftijd al te maken met de mooiste garen en het stevigste katoen, waardoor hij precies wist wat hij wilde en verwachtte van zijn eigen kledinglijn: tijdloze ontwerpen in duurzame materialen, om van zijn sportieve kledingstukken ware klassiekers te maken. 

Fred Perry polo 

Het eerste kledingstuk dat Fred Perry ontwierp was de polo van zijn dromen: sportief, elegant, comfortabel en duurzaam. Met de kennis die hij had opgedaan door het beroep van zijn ouders en zijn gevoel voor stijl wist hij van deze droom waarheid te maken. 

In 1952 was de M3 Fred Perry polo heren geboren, die de Wimbledonster jarenlang zelf droeg en die binnen enkele jaren een groot favoriet werd in de modewereld. Deze polo is beschikbaar in effen gekleurd katoen en heeft een simpel en klassiek uiterlijk zonder poespas. Hij is ideaal voor op de tennisvelde, maar ook en vooral buiten, voor uiterst comfort en een tijdloos uiterlijk. 

In het assortiment van Fred Perry vind je een gevarieerd aanbod aan mooie polo’s voor heren: naast de allereerste M3, heb je natuurlijk ook de originele M12 polo, die je kunt herkennen aan de zeer stevige en duurzame piqué van kwaliteitskatoen en de dubbele lijn langs het profiel van de mouwen en de v-hals, die beschikbaar is in meer dan 20 verschillende kleurcombinaties; daarnaast heb je uiteraard de moderne klassieker M3600, die in tegenstelling tot de eerdere modellen een getailleerder model heeft en die beschikbaar is in wel meer dan 60 verschillende uitvoeringen. 

Naast de polo’s, heeft Fred Perry ook een prachtige selectie aan stijlvolle truien, jacks, broeken, t-shirts en accessoires voor de modebewuste man. Alle kleding van het merk is afkomstig uit Leicester, in Engeland, waar vanaf dag één alleen van eerste-kwaliteitskatoenb gebruikt wordt gemaakt. 

Met een Fred Perry polo heren maak je je garderobe helemaal af. 

Tijdloze items in de aanbieding 

Voor een Fred Perry polo sale ben je hier ongetwijfeld op het goede adres. De Fred Perry polo sale geeft je de mogelijkheid om je kledingkast eindelijk van een prachtige nieuwe polo te voorzien waar je iedere outfit moeiteloos jarenlang mee zult kunnen combineren.

Voor meer info : website bezoeken

Een mooie winterjas kies je zo!

 

Wanneer het koude Nederlandse weer er weer aan begint te komen is het tijd om te beginnen met shoppen voor een mooie winterjas. Natuurlijk kan je daar altijd een paar tips bij gebruiken om ervoor te zorgen dat je niet alleen een mooie maar ook nog eens een goede winterjas koopt!

Om jou te helpen met het maken van een goede keuze terwijl je opzoek bent naar die ene perfecte dames winterjas of heren winterjas heb ik hier een opsomming gemaakt van de kenmerken die een goede jas voor in de winter in ieder geval moet hebben om je warm te houden.

Let’s begin!

Zoals ik net al zei is het allerbelangrijkste dat een nieuwe jas voor de winter warm is. Als dit niet zo is dan heb je hem eigenlijk gewoon voor niets gekocht!

Heb is dus als eerste belangrijk om te letten op de kwaliteit en daarna pas de prijs. Natuurlijk kan je wel vanaf het begin al kijken naar een jas die je mooi vind, dit staat hier in principe los van.

Het eerste waar je op moet letten

Voor een winterjas is het erg belangrijk dat deze waterdicht is zodat wanneer het begint te regenen, of sneeuwen, je lichaam niet nat word. Dit kan er voor zorgen dat je heel snel afkoelt en bij een tempratuur rond het vriespunt kan het zelfs voor onderkoeling zorgen.

Daarnaast is het ook belangrijk dat de jas winddicht is. Een koude wind is, zeker in de winter, iets waar je jezelf moet voor beschermen zodat je geen koude rillingen krijgt.

Als je een jas hebt gevonden die voldoet aan de bovenstaande 2 eisen is het tijd voor de 2e tip.

Goedkoop is duurkoop

Als je ergens weinig voor betaalt, kun je alsnog duur uit zijn als wat je gekocht hebt van slechte kwaliteit is en dus al snel gerepareerd of vervangen moet worden.

Wat ik hiermee wil zeggen is dat het veel verstandiger is om te kiezen voor een winterjas van goede kwaliteit in plaats van een koopje proberen te vinden. In de zomer is dit iets waar je nog wel eens mee weg kunt komen maar in de winter ga je echt spijt krijgen als je met een jas die te dun is, of niet voldoende isoleert, naar buiten loopt!

Bespaar daarom nooit op kwaliteit!

Dit geld voor niet alleen voor jassen maar eigenlijk voor alles.

Wanneer je goedkoop een product aanschaft maar je moet deze over een periode van 5 jaar jaarlijks vervangen had je net zo goed gelijk een, iets, duurder product kunnen kopen die wel lang mee gaat!

Welke andere kenmerken kunnen ervoor zorgen dat je geen koude rillingen krijgt?

Als je graag ook in de mode wilt zijn met je winterjas dan kan het lonen om wat artikelen over de laatste winterjassen trends te lezen. Het gaat er ten slotte ook om dat je je lekker voelt in jouw nieuwe winterjas en er een beetje bij hoort natuurlijk!

Ook raad ik aan om te zoeken naar een winterjas die tot over je heupen komt of een elastiek in de middel heeft. Dit houdt de koude lucht tegen die je soms over je rug voelt kruipen.

Net zoals een elastiek om je middel is het ook aan te raden te kijken naar een winterjas waarvan de mouwen zijn afgesloten met een elastieken band. Want niet alleen via je rug maar ook via je armen kan die ijzige winterse wind je lichaam snel afkoelen!

Laat het zoeken beginnen!

Ik ben er van overtuigd dat als je de bovenstaande tips toepast tijdens de zoektocht naar een perfecte jas voor de winter dat je het koude weer zonder problemen moet kunnen trotseren!

Dat gezegd te hebben wil je in veel succes wensen met jouw zoektocht en alvast feliciteren met het aanschaffen van je nieuwe winterjas!

Tot ziens.

Voor meer info : website bezoeken

Boxershorts

De markt van boxershorts heeft de afgelopen 7 jaar in het slop gezeten maar sinds mid 2014 is hier een einde aan gekomen met een een groei in 2015 en 2016. Fysieke speciaal winkels voelen nog wel de pijn maar het alternatief, online verkopen, zien de omzetten weer stijgingen. Meer aantallen maar wel met lagere marges.

De overall internet verkopen stijgen jaarlijks nog met dubbele cijfers: meer dan 10 procent omzetstijging jaar op jaar. Diverse internet experts verwachten dat de komende 10 jaar deze trend zal doorzetten.

Blijft de vraag of er nog een toekomst is voor de lingerie speciaal zaken in het huidige winkelbeeld gelet op de laatste ontwikkele rondom in retailwinkels (V&D/Perry Sport).De verwachting is dat de totale omzet van boxershort’s en lingerie weer jaarlijks zal toenemen met 1 a 2 procent. Dat betekent  dat de traditionele fysieke lingerie winkels de komende jaren zullen verdwijnen. Toch zijn er kansen.

De mogelijkheden moeten gezocht worden in ‘experience’ beleving in de winkels waarbij de klanten met name andere zintuigen geprikkeld worden. Iets wat bij online sales niet kan. Denk bijvoorbeeld aan voelen en ruiken.

Bovendien kunnen winkels een onderdeel worden van de omnichannel strategie. In deze aanpak kunnen winkels een onderdeel worden in het ontvangst nemen van bijvoorbeeld mobiel aangeschafte boxershorts. Toch verwacht ik dat er nog te veel fysieke winkels zijn in het straatbeeld. er zal een verdere verschraling plaatsvinden op de zogenaamde c en b locaties.

Dan maar online Boxershorts kopen!

Het alternatief: online. De verkoop kanalen voor de online sales zullen meer gedomineerd worden door een paar grote online aanbieders zoals zalando en beslist. Deze b2c-partijen hebben redelijke marketing budgetten om de online boxershorts zoekers aan zich te binden. Dit zal ten koste gaan van de kleine online boxershorts specialisten die met haar assortiment volledig mikken op ondergoed. Uitzondering daargelaten.

Voor de onafhankelijke heren boxershorts merken komen kansen om direct in contact te komen met haar klanten. Zowel beslist, zalando als eBay, is het mogelijk om je producten aan te bieden en rechtstreeks te leveren aan de klanten, wel met inlevering van marge.

 

Voor meer info : website bezoeken