The Alternative
Image default
Eten en drinken

Online je bier bestellen, geeft groot gemak

Het kan wel eens gebeuren dat je weet dat er morgenavond wat vrienden over de vloer komen, maar je voor die tijd eigenlijk geen tijd hebt om nog wat lekkere bieren te halen. Dan bieden de specialisten van Speciaalbierpakket.nl uit Leiden uitkomst. Deze bierwinkel is namelijk volledig online, waardoor jij online jouw bier kan bestellen en zij zorgen voor het bezorgen hiervan. Uiteraard doen ze dit met de belangrijkste voorzorgsmaatregelen, om ervoor te zorgen dat jouw kostbare gouden geluk niet sneuvelt. Je maakt gemakkelijk een keuze uit het zeer ruime assortiment en plaatst je bestelling. 

Kun je wel kiezen uit zo’n groot assortiment?

Het moeilijkste aan het online bestellen van bier is het kiezen van de lekkerste bieren uit het grote assortiment en het wachten op de bezorger. Gelukkig wordt een van de twee je al een stuk gemakkelijker gemaakt. De website van Speciaalbierpakket.nl is namelijk heel overzichtelijk opgebouwd, wat het online bestellen van jouw geliefde bieren een stuk eenvoudiger maakt. Op de website maak je gebruik van de diverse uitklapmenu’s waarin alle verschillende categorieën bieren verschijnen. Denk hierbij aan een seizoensbier, een IPA of een tripel. Je komt hiermee direct terecht bij de bieren die jouw smaakpallet bekoren. Vervolgens maak je een selectie uit bepaalde merken van jouw voorkeur en bepaal je uit welk land het bier afkomstig dient te zijn. Heb je alles gekozen? Dan is het een kwestie van bestellen en jouw bier tot aan de deur laten bezorgen.

Ontdek alle categorieën

Vind je het juist leuk om in een winkel alle verschillende soorten bieren te bekijken? Dat kan ook gewoon wanneer je online je bier gaat bestellen. Je kunt juist rustig alle beschrijvingen lezen en tot de beste keuzes komen. Aarzel niet, bekijk het assortiment en laat het lekkerste bier bij jou thuis bezorgen. Bestel je voor 16.00 uur? Dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden en mag je er op rekenen dat de pakketbezorger jouw bier vaak de volgende dag al komt bezorgen.