The Alternative
Dienstverlening

Onze portaalkranen laten keuren door een professioneel bedrijf

We moesten van de grote inspectie onze portaalkranen laten keuren door een professioneel bedrijf. Elk jaar krijgen we een onverwachte inspectie langs die onze apparatuur komt checken en de administratie of alles in het bedrijf wel in orde is. Normaal gesproken is alles goed en onder controle. Maar dit keer was ons certificaat van onze portaalkranen bijna verlopen en moesten we hiervoor iemand laten komen om ze weer goed te keuren. Alleen het bedrijf waar we normaal heen kunnen is helaas failliet. Bekijk portaalkranen bij EKH.

Er komt meer kijken bij een portaalkranen keuring dan je denkt

Nu moesten we dus een bedrijf vinden die portaalkranen snel kon laten keuren. We zeggen misschien wel snel, maar er zit veel meer achter zo’n keuring dan je denkt. Ze moeten eerst door alle administratie heen om te checken vanaf wanneer die gekeurd is, dan moeten ze de inspectie voorbereiden en dan komt het echte werk pas. Gelukkig hadden we een goed bedrijf gevonden die dit voor ons kon regelen voor een goede prijs. We kregen daar goede instructies voor wat we moesten doen en wat we konden verwachten. Nu was het afwachten totdat ze kwamen om de kranen te keuren.

Experts op het gebied

Toen de dag eenmaal er was dat ze kwamen, waren ze ruim op tijd aanwezig. Ze waren erg vriendelijk en we konden ze veel vertellen over het bedrijf zelf. Ze toonde daar ook interesse in en daarbij ook over de apparatuur die we hadden. Maar na een volledige tour en een kopje koffie, moesten ze aan het werk om de portaalkranen goed te keuren. Dit duurde ongeveer een uurtje en daarna gingen ze overleggen of alles volgens het keurmerk goed was. Na een tijdje konden we opgelucht adem halen want onze portaalkranen waren door de keuring heen.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over de verschillenden soorten diensten die EKH aanbiedt voor u, uw personeel en uw bedrijf? Bekijk dan eens op de website van EKH via www.ekh.nl voor meer informatie. Daar kunt u ook meteen contact opnemen met het bedrijf en uw vragen stellen.