The Alternative
Image default
Aanbiedingen

Optimaliseer uw kantoorruimte met de glazen systeemwanden van Intermontage

Op zoek naar een elegante oplossing om uw kantoorruimte te transformeren en te optimaliseren? Overweeg dan eens de toevoeging van de glazen systeemwanden van Intermontage. Met onze hoogwaardige glazen wanden kunt u niet alleen extra ruimte creëren, maar ook een open en transparante werkomgeving bevorderen.

Transparantie en ruimtelijkheid

Een glazen systeemwand is een prachtige ruimtelijke oplossing die natuurlijk licht binnenlaat en tegelijkertijd privacy biedt. Bij Intermontage leveren wij glazen systeemwanden van de hoogste kwaliteit, met minimalistische belijningen die zorgen voor een strak en modern uiterlijk. Onze wanden zijn ontworpen om transparante werkplekken te creëren, waardoor uw kantoorruimte optimaal benut wordt. Dit bevordert niet alleen de productiviteit van uw medewerkers, maar creëert ook een open en uitnodigende sfeer.

Verbeterde geluidsisolatie

In een drukke kantooromgeving is het essentieel om een rustige en productieve werkomgeving te creëren. Onze glazen systeemwanden bieden uitstekende geluidsisolatie met geluidsisolatiewaarden variërend van Rw=32dB tot Rw=40dB. Dit maakt ze perfect geschikt voor kantoorruimtes en werkplekken binnen uw kantoortuin, waar privacy en concentratie belangrijk zijn. Met onze wanden kunt u genieten van een serene werkomgeving zonder afleiding van externe geluiden, waardoor uw team zich beter kan concentreren op hun taken.

Extra privacy opties

Bij Intermontage begrijpen we dat privacy een belangrijke factor is in elke werkomgeving. Daarom bieden wij de mogelijkheid om folie te plaatsen op de glaspanelen van onze systeemwanden. Deze folie vermindert inkijk en zorgt voor extra privacy, terwijl het natuurlijke licht behouden blijft. Zo kunnen uw medewerkers in alle rust werken, zonder zich zorgen te hoeven maken over ongewenste inkijk van buitenaf.

Kitloze installatie voor gemak en kwaliteit

Bij Intermontage streven we naar gemak en kwaliteit in elke fase van het proces. Daarom leveren en installeren wij onze glazen systeemwanden kitloos op de juiste plaats in uw kantoorruimte. Onze ervaren installateurs zorgen voor een vakkundige en naadloze installatie, zodat u snel kunt genieten van uw vernieuwde werkomgeving. Dankzij onze efficiënte werkwijze minimaliseren we verstoringen in uw bedrijfsvoering en garanderen we een snelle oplevering van uw project.

Kies voor kwaliteit met Intermontage

Met meer dan 40 jaar ervaring in het realiseren van complete interieurs, kunt u vertrouwen op de expertise en vakmanschap van Intermontage. Onze glazen systeemwanden zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit, esthetiek en functionaliteit. 

Klaar om uw kantoorruimte te transformeren? Neem vandaag nog contact op met Intermontage voor een vrijblijvende offerte en ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf!

https://intermontage.nl/