Oranje smoothie tijdens het EK

Thealternative

EK voetbal

Het EK voetbal staat voor de deur! We gaan weer genieten van onze Oranje helden die het hopelijk ver gaan schoppen. En met de tactische keuzes van de Boer is dat nog geen zekerheidje. Gaan we 532, 442 of toch gewoon 433 spelen?

Wat ons betreft gewoon het laatste systeem met Depay en Berghuis op de vleugels en Weghorst of Malen in de spits. Maar goed, de Boer gaat het waarschijnlijk heel anders doen.

Uiteraard gaan we er niet om zitten treuren en hopen we op het beste. Ondertussen willen we ook een beetje gezond blijven en de feestelijke stemming erin houden. Daarom hebben onze vrienden van Shakes on Wheels een heerlijke Oranje smoothie gemaakt.

Oranje EK smoothie

Wat er allemaal in zit:

Mango

Mandarijn

Aardbei

Wortel

Gember

En we kunnen jullie verklappen, deze Oranje smoothie is écht super lekker. Klik hier voor het hele recept + tekst en uitleg van deze Oranje smoothie.

Shakes on Wheels

Op de website van Shakes on Wheels vind je trouwens nog veel meer recepten dus neem zeker even een kijkje. Tijdens de coronatijd zijn ze recepten gaan delen zodat mensen thuis ook makkelijk aan hun weerstand kunnen blijven werken. Hun core bussiness is het om naar bedrijven toe te gaan en smoothies op locatie te maken. En vergeet natuurlijk de evenementen en beurzen niet. Helaas lag dit afgelopen jaar helemaal stil dus was er genoeg tijd om heerlijke blog recepten te delen.

Nu alles weer een beetje aan trekt is Shakes on Wheels gelukkig al weer veel drukker. Dus verwacht iets minder blogs online. Maar nu kan je ze wel weer op bellen om langs te laten komen, denk aan een smoothiebar huren. Dit is hun specialiteit dus wil je lekker genieten van een gezonde lekkernij in de zon. Laat ze dan zeker langs komen.

Voetbal

We sluiten af met voetbal. Want het is nu natuurlijk allemaal te doen om het EK. En daarom moet je zeker deze heerlijke oranje smoothie maken als je familie of vrienden bij je langskomen om de wedstrijd te kijken. Genieten met z’n allen voor de buis en juichen als Oranje scoort. En, als het Nederlands elftal Europees kampioen word, krijgt de hele straat een gratis oranje smoothie!