Professionele hulp bij problemen met uw VvE beheerprogramma

Een programma om uw administratieve VvE op orde te houden is natuurlijk heel handig, maar wat doet u wanneer de software niet optimaal werk of niet doet wat u wilt? Komt u ergens niet uit, dan neemt u contact op met de specialisten van Informant. Op het gebied van VvE administratie, onroerend goed beheer zijn deze specialisten u graag van dienst. Dit kan telefonisch en zij geven snel antwoord op al uw vragen, zodat u direct door kunt met uw werkzaamheden. Het is ook mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten, zodat u altijd met de juiste en nieuwste versie werkt.

 

Onroerend Goed Beheer: een toegankelijkvastgoedmanagement programma

Één VvE programma met up to date VvE beheer software zodat u altijd alles bij de hand heeft met betrekking tot onroerend goed beheer. En ook nog eens overal waar u bent toegankelijk.

Zo wordt zowel het financieel als technisch beheer een stuk eenvoudiger en kan er een uitgebreide database vastgelegd worden met onder andere complexen, eigenaren, foto’s, leveranciers, contracten, documenten, huurders, units en technische details. Al uw VvE administratie in één programma. Zo kunt u efficiënt huurverhogingen, automatische incasso’s, aanmaningen, betaalopdrachten en nog veel meer verwerken. Is het servicekosten seizoen voorbij? Dan kunt u met dit programma ook gemakkelijk, met enkele klikken, uw huurders uit het systeem halen.

 

VvE beheer software die volledig is afgestemd op uwvakgebied

Vastgoed is nogal een uitgebreide en diverse markt en om nou al die belangrijke gegevens apart van elkaar te bewaren is niet alleen omslachtig, maar ook erg onduidelijk

Het is dan ook wel zo prettig als u dit kunt beheren vanuit één VvE beheer programma dat volledig is afgestemd op uw vakgebied. Met de juiste VvE beheer software kunt u namelijk veel tijd besparen en heeft u geen last meer van gekunstelde oplossingen. Met het juiste onroerend goed beheer programma kunt u namelijk met hetzelfde aantal mensen veel meer werkzaamheden verrichten. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om dit programma volledig te laten aansluiten op uw vakgebied. Zo heeft u uw VvE administratie altijd op orde.

Voor meer info : website bezoeken