Restaurant in Oss: meer dan alleen een eet- en drinkcafé

Wordt wakker met een heerlijke verse muntthee in een restaurant in Oss. Wie wil dat nu niet? ’s Middags genieten van een smakelijke lunch, gemaakt van verse ingrediënten. Of ’s Avonds smullen van een heerlijk diner. Bij een restaurant in Oss, genaamd De Nieuwe Wereld, kan het allemaal. En meer! De Nieuwe Wereld in Oss is immers veel meer dan een restaurant. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gezellige borrel met vrienden of collega’s? Of het nu weekend is of niet maakt niet uit bij dit restaurant: je kunt er 7 dagen per week terecht. De perfect gemixte gin-tonics, 50 verschillende (speciaal)bieren en de gezellige sfeer van dit restaurant zijn de perfecte basis voor een geslaagde borrel.

In een restaurant in Oss is altijd wel wat te beleven

Het restaurant in Oss, genaamd De Nieuwe Wereld is zeven dagen per week voor jou geopend. Je kunt bij een restaurant in Oss elke dag van de week terecht voor een heerlijke kop koffie, lunch, diner of borrel. Dat is echter lang niet alles wat dit restaurant te bieden heeft. Zo organiseert eet en drink café De Nieuwe Wereld in Oss ook regelmatig leuke evenementen.  Zo is er iedere eerste woensdag van de maand een heuse ‘Girls night out special’ voor een gezellige avond met je vriendinnen. Elke laatste vrijdag van de maand is er de ‘Speakers’ corner’ waar je onder het genot van een koud glas bier kunt luisteren naar interessante presentaties.     

Specialisten maken uw avond in een restaurant in Oss onvergetelijk

Een restaurant is meer dan alleen een eet en drink café. De specialisten inspireren, verleggen grenzen en laten verbindingen ontstaan. Echt vakmanschap! Bij De Nieuwe Wereld in Oss werken ze met mensen die een echte passie hebben voor hun vak. Zo worden alle maaltijden bereid door een echte chef-kok. Dat proef je zeker wanneer je er langs gaat voor een heerlijke lunch of een smakelijk diner. Ook wanneer je er langsgaat voor een borrel kun je een hoge mate van kwaliteit verwachten. Zo zorgt de gin-tonic specialist ervoor dat jouw cocktail perfect is gemixt. Houd je toch meer van bier? Dan kun je er terecht voor meer dan 50 verschillende (speciaal)bieren. De bierspecialist helpt je graag met het kiezen van het lekkerste biertje.

Voor meer info : website bezoeken