Romantische time-out in een Tiny House

Thealternative

Bent u op zoek naar een heel bijzondere retraite – romantisch, rustig, exclusief? Dan hebben we iets voor u – een geheime tip, niet alleen voor honeymooners: een schuilplaats in de ware zin van het woord is de Tiny House in Lisse. Op deze bijzondere plek ervaart u een zeer bijzondere nabijheid van de natuur met alle comfort. 

Omringd door bollenvelden en pure natuur

Omringd door de aangename geur van het bos, kunnen gasten hun gedachten laten dwalen, creatief zijn of gewoon de uren op een dromerige manier laten verstrijken. De Tiny House heeft een totale woonoppervlakte van 50 m² en een terras van 30 m². Het is uitgerust met een groot tweepersoonsbed, een woonkamer, een theestation, een inloopkast en een bad voor twee personen met uitzicht op het bos. Hier wordt een pauze voor twee personen een onvergetelijke ervaring!

Als u nog meer van de natuur wilt genieten, moet u de nacht buiten doorbrengen. Liggend onder de sterrenhemel met een prachtig uitzicht op de natuur beleeft u een romantische tijd voor twee. Er is hier al menig huwelijksaanzoek gedaan. Wie de boomhut ooit heeft leren kennen, zal deze herinnering graag steeds weer opfrissen – niet in de laatste plaats omdat de pure natuur hier kan worden gecombineerd met ontspanning voor lichaam, geest en ziel.

Lisse

Ook vandaag de dag is de Lisse nog steeds een ideale plek om zich terug te trekken uit de drukte van het dagelijks leven. Het keukenteam zorgt voor een culinair verwenprogramma: een uitgebreid ontbijtbuffet, ‘s middags een “Light Lunch” met soep, saladebuffet en een klein dagmenu, ‘s middags taart en strudel en ‘s avonds het 4-gangen-menu met extra salade- en kaasbuffet vindt u in het halfpension.

Het badhuis biedt verschillende ontspanningsmogelijkheden – 5 zwembaden en 8 sauna’s zijn beschikbaar voor de gasten. Het spa-team verwent de gasten ook met massages en cosmetische behandelingen. De ontspanningsruimtes nodigen u uit om een boek te lezen of gewoon te luisteren naar het gekraak van de open haard.

Ook zijn er tal van mogelijkheden voor sportactiviteiten: De natuur rondom de Kranzbach nodigt uit tot wandelen, wandelen en fietsen. Deelname aan het activiteitenprogramma is gratis.

Een bijzonder hoogtepunt is het nieuwe Meditatiehuis een bijzondere krachtplek in het midden van het bos – slechts een paar stappen achter de boomhut. Het meditatieaanbod in Kranzbach biedt beginners de mogelijkheid om verschillende meditatietechnieken te leren kennen.

Voor gevorderde studenten is een intensieve ervaring in een bijzondere sfeer mogelijk. De meditatie-experts van Lisse zijn opgeleid om verschillende soorten meditatie te begeleiden en nemen de gasten graag mee op een “reis in stilte”. Trakteer uzelf en uw geliefde op een verwenweekend in deze bijzondere Tiny House in Lisse verheugt zich op uw verzoek!