The Alternative
Image default
Media

Schrijvers opgelet! Bij deze uitgeverij geef jij je boek uit in eigen beheer

Ben je een enthousiaste schrijver? En je schrijf je boeken over onder meer management, onderwijs, zorg en welzijn? Dan is dit misschien iets voor jou! Bij deze uitgeverij in Utrecht kan je namelijk je boek in eigen beheer uitgeven. Liever je boek uitgeven met wat extra hulp? Ook dat kan! BigBusinessPublishers denkt namelijk graag met je mee bij het uitgeven van je boek. De boeken die zij uitgeven worden verkocht in hun eigen webshop. In hun webshop vindt je non-fictieboeken die gaan over onderwijs, zorg, welzijn, maar ook management.

Het uitgeven van je boek brengt verschillende obstakels met zich mee

Het is niet altijd even makkelijk om je eigen boek uit te geven. Daarom biedt deze uitgeverij je hulp aan bij het uitgeven van je boek in eigen beheer. Het is namelijk belang dat je stevig in je schoenen staat, want het is niet altijd bepaald makkelijk. Het fijne is natuurlijk wel dat je zelf de controle houdt. Zeker als je uren, dagen en weken hebt gewerkt snapt deze uitgeverij dat het moeilijk is om los te laten. Daarom biedt dit bedrijf je ook de mogelijkheid om te profiteren van extra mogelijkheden. Het is bijvoorbeeld namelijk verplicht om je aan te sluiten bij CB. Vergis je niet, want dat kan enorm ingewikkeld zijn. Deze uitgeverij neemt dat graag van je uit handen, als je er toch tegenop ziet. Zo heb je zelf meer tijd over om je boek te promoten.

Maak gebruik van de extra services die deze uitgeverij biedt

Je hebt er voor gekozen om je boek zelf uit te geven? En dan? Het is helemaal normaal dat je misschien vastloopt bij het schrijven van een flaptekst. Deze uitgeverij helpt je ook graag als jij je boek in eigen beheer uitgeeft. Zo bieden zij verschillende optionele services aan. Bekijk hun website voor alle services die zij als uitgeverij in eigen beheer hebben.

https://bbpublishers.nl/