The Alternative
Vervoer en transport

Scooter helm

Scooter helm

Een scooter helm, iedere persoon die een bromscooter rijdt zal er een nodig hebben. Het is namelijk verplicht. Als u op zoek ben naar een dergelijk product, dan bent u bij Scooteronderdelenshop aan het juiste adres. 

Waarom een helm?

Een scooter helm is zeer belangrijk voor iedere persoon met een bromscooter. Ten eerste omdat het je veiligheid tijdens het rijden waarborgt. Een ongeluk zit in een klein hoekje en het is daarom belangrijk dat je hoofd goed beschermd is, mocht het noodlot toeslaan. Daarnaast zal het je de nodige verkeersboetes opleveren als je geen helm draagt.

Alle soorten en maten

Helmen heb je in alle soorten en maten. Het zal dan ook geen probleem zijn om een bijpassende helm te vinden. Of je nou een retromodel hebt, of juist een modern model, voor alles is er een bijpassende helm. Zo kan je bijvoorbeeld denken aan een Integraal helm, die volledig gesloten is. Ook kan je denken aan een Jethelm, zo’n model is open aan de voorkant. Kortom: op het gebied van helmen is er genoeg keuze en op scooteronderdelenshop zal je vast en zeker een helm vinden die perfect bij jou past!

Voor meer info : website bezoeken