The Alternative
Image default
Aanbiedingen

Snoozle hondenmand is de beste

SNOOZLE HONDENMAND IS DE BESTE

Wanneer u voor het eerst een hond krijgt, is een mooie snoozle hondenmand een van de eerste aankopen waar u aan denkt. Een goede slaapplaats is immers belangrijk voor een optimale nachtrust en om ervoor te zorgen dat uw viervoeter goedgehumeurd blijft. Met een assortiment dat elke maand toeneemt, zijn er vast en zeker de perfecte mand voor u en uw hond. 

WAT ZIJN DE VEREISTEN VAN EEN GOEDE SLAAPPLAATS VOOR UW HOND?

Slaap is belangrijk, niet alleen voor mensen maar ook voor honden. Een comfortabele slaapplaats zoals de snoozle hondenmand draagt daar natuurlijk aan bij. Het comfort, de warmte en het gevoel van geborgenheid zorgen voor een fijne plek in huis voor optimale rust. Deze rust is nodig voor lichamelijk en geestelijk herstel na een geweldige dag spelen, trainen, rennen en ravotten. De perfecte hondenmand biedt uw hond:

  • Comfort en gemak tijdens dutjes;
  • Fysieke en mentale rust;
  • Voldoende ruimte om in de ideale slaaphouding te komen;
  • Warmte op koudere dagen of verkoeling op zomerse dagen;
  • Ondersteuning tijdens de nachtrust en tijdens dutjes;
  • Veiligheid en een gevoel van geborgenheid

HONDENMANDEN IN VERSCHILLENDE VORMEN

Een slaapplaats is pas goed genoeg als hij voldoet aan de eisen van de slaper. De vorm van de slaapplaats speelt daarbij een grote rol. Elke hond is een individu met zijn eigen eisen en voorkeuren. Uw hond heeft waarschijnlijk ook een favoriete slaaphouding. Een positie waarin uw hond zich veilig en comfortabel voelt. Slaapt uw kleine viervoeter graag in een opgerolde donutvorm? Kies dan voor een gezellige ronde hondenmand, eventueel in combinatie met een lekkere warme hondendeken. Strekt jouw hond zich graag uit? Kies dan voor een stevig rechthoekig hondenkussen met voldoende ruimte voor hem/haar om te liggen en zich uit te rekken. De snoozle hondenmand is niet alleen de beste hondenmand om mee te reizen, maar ook om in huis te plaatsen.

HONDENBEDDEN EN DE MEEST IDEALE VULLING

Naast comfort moet een hondenbed ook voldoende steun bieden. De keuze van de juiste vulling is daarom erg belangrijk. De snoozle hondenmand assortiment bevat speciale traagschuim vullingen. Deze ergonomische manden worden ook wel orthopedische hondenmanden genoemd. Ze zorgen voor een optimale ondersteuning en drukverdeling van het lichaam tijdens rust. Ideaal voor oudere honden of honden met gewrichtsproblemen. 

MATERIAALKEUZE VOOR HONDENKUSSENS EN -MANDEN

De perfecte rustplaats van uw hond is niet alleen comfortabel, maar moet er ook goed uitzien. Er is een rijk assortiment aan stijlvolle materialen in de hondenwinkels. Kies een materiaal dat past bij uw interieur voor het perfecte totaalplaatje. De snoozle hondenmand is de beste oplossing.

snoozle hondenmand