The Alternative
Image default
Aanbiedingen

Snurken? Gebruik een snurkbeugel voor een stille nachtrust.

 

Iedereen kijkt uit naar een goede nachtrust zonder snurken, vooral als je een lange en drukke dag hebt gehad!

De gedachte aan een gezonde nachtrust van enkele uren houdt je op de been als de dag bijna voorbij is. Er is maar een ding dat zou je vrezen slaaptijd-een snurkende bedgenoot!


Je hebt van alles geprobeerd, van minder eten geven tot hun kussens afpakken en teruggeven, en zelfs hun slaaphouding veranderen om hun ademhaling te verlichten, alles tevergeefs.

 

Als je soms af hoe je een snurkende ‘mond ademer’ te stoppen, hier zijn enkele van de top snurken mondstukken kunt u profiteren van voor een betere slaap routine.

In dit artikel vertellen we meer over de werking van een snurkbeugel en hoe je deze het beste kunt gebruiken. 

 

Wat gebeurt er als we snurken?

Er zijn verschillende redenen voor snurken met onze mond dicht. Sommige zijn gelinkt aan chronische gezondheidsproblemen en orgaanuitlijningen. Deze aandoeningen zijn onder andere hypothyreoïdie, obesitas, chronische neusverstopping, slaapapneu en het gebruik van kalmerende medicatie.

 

Als u een van deze aandoeningen heeft of vermoedt dat u eraan lijdt, is het raadplegen van een arts uw prioriteit.

Een andere reden voor snurken met open of gesloten mond is een geblokkeerde luchtweg die verband houdt met een slechte slaaphouding en het ontspannen van de spieren in de luchtweg. Als u in slaap valt, ontspannen de weefsels in uw keel en mond zich, en als er lucht doorheen stroomt, brengt dat de spieren aan het trillen. Deze actie veroorzaakt dan dat grove en harde geluid dat uit u of de mond van uw partner komt als ze slapen.

 

Een snurkbeugel. Wat is het?

Chronisch snurken is niet iets wat je moet negeren. Het is niet alleen vervelend en storend voor degene die in de kamer ernaast slaapt, maar het heeft ook nadelige gevolgen voor uw algehele welzijn.

 

Een snurkbeugel is een kleine gadget dat je handmatig in de mond vlak voor het slapen. Het werkt door het openen van uw luchtwegen te verminderen dat krachtige duw van lucht die de spieren veroorzaakt hees trillen.

Werken snurkbeugels?

Er is veel onenigheid geweest over de vraag of snurkbeugelwel werken. Nou het goede nieuws is, ze zeker doen!

 

In feite, snurkbeugel werken voor ongeveer 91% van de mensen!

 

Snurkbeugels voor mond ademers vaak werken in de meeste gevallen. Ze zijn vooral gunstig voor mensen die een milde tot gemiddelde snurken voorwaarden en sommige premie snurkbeugel toestellen werken ook voor de zwaardere snurker.

 

In dit geval, als je een geblokkeerde luchtweg die is gekoppeld aan de ontspanning van je keel spieren en de tong, kunt u ook profiteren van een snurkbeugel. De anatomie achter mond snurkers is dat de luchtweg spieren ontspannen een beetje te veel zodra we vallen in een diepe slaap.

 

Als gevolg daarvan wordt de luchtweg vernauwd, waardoor het moeilijk wordt voor lucht om moeiteloos door te gaan. De lucht moet zich dan met geweld een weg banen naar de endotracheale buis, met als gevolg dat de keelspieren gaan klapperen. Dus als u vanuit de mond snurkt, zullen MAD’s en TSD’s u helpen om de aandoening te verlichten.

 

Mensen met andere gezondheidsproblemen dan een verstopte luchtpijp hebben ook baat bij deze hulpmiddelen. In dergelijke gevallen kan de persoon ervoor kiezen om een arts te bezoeken om andere behandeling opties die zullen helpen verlichten de zware snurken te bespreken. U kunt alternatieve oplossingen voor snurken te vinden als je:

 

  • Chronische neusverstopping
  • Hypothyreoïdie
  • Zwaarlijvigheid
  • Slaapapneu

De voordelen van snurkbeugels

Het eerste wat je controleert bij het zoeken naar een dergelijk apparaat te kopen zijn de voor-en nadelen. Aangezien snurken een dagelijks iets is dat continue correctie vereist, moet je kijken naar de voordelen op lange termijn van het gebruik van het juiste mondstuk. Een paar van deze omvatten:

 

Gemakkelijk in gebruik

Is het niet heerlijk om een gadget te vinden dat je gemakkelijk in je mond kunt stoppen een paar minuten voordat je het hooi induikt? Slaapapneu MAD-mondstukjes bieden u dit soort gemak. Het is gemaakt van thermoplastisch materiaal en is gemakkelijk in het gebruik. De kook- en beettechnologie komt van pas wanneer u dit apparaat ’s nachts klaarmaakt.

 

En als u het gevoel hebt dat het niet perfect in de mond past, kunt u het proces altijd herhalen tot u het gewenste effect en comfort bereikt. Wij raden u aan warm water te gebruiken om de gebitsbeschermer zacht te maken en gemakkelijk te bijten.

 

Aanpasbaar

Aanpassingen maken MAD’s effectief en minder duur. Het zou duur zijn als iemand verschillende gebitsbeschermers voor het slapen moet uitproberen voordat hij er een vindt die in zijn mond past! Dankzij hun aanpasbaarheid kunt u de beginafmetingen naar wens vergroten of verkleinen.

 

In de meeste gevallen moeten gebruikers de afmetingen tot 4 mm verhogen voordat hun mond zich aan het apparaat aanpast, terwijl de duurdere apparaten tot 10 mm kunnen gaan om zelfs de zwaarste snurkers te helpen. Zodra de mond zich perfect aan het snurkmondstuk heeft aangepast, kan het tot een kleiner formaat worden teruggebracht om maximaal comfort te garanderen!

 

Snel schoonmaken

Mondbeschermers en andere gebitselementen zijn een grote bron van bacteriën. Als u ze een paar dagen overslaat met wassen, hebt u een broedplaats voor ziektekiemen die tot andere mondproblemen kunnen leiden.

 

In tegenstelling tot CPAP-apparaten kunt u uw gebitsbeschermer gemakkelijk thuis schoonmaken.

 

Behandel uw mondstuk als een tweede paar tanden, en u kunt aan de slag!

 

Tandartsen raden u aan het artikel onmiddellijk te wassen als u het uit uw mond haalt. Zo voorkomt u dat bacteriën zich ophopen, en wanneer het tijd is om te gaan slapen, hoeft u geen extra tijd te besteden aan het schoonmaken. Een snelle poetsbeurt met uw gebruikelijke tandpasta is effectief om aan de vereiste hygiënenormen te voldoen.

Dus, als u uw snurkbeugel grondig wilt reinigen en ongerept wilt houden, raden wij u aan gespecialiseerde reinigingstabletten te gebruiken.

 

Werkt in het verminderen van snurken

Een vernauwde luchtweg is een belangrijke oorzaak van snurken. Een snurken mondkapje helpt bij het verminderen van de galm die komen met als gevolg van lucht probeert te passeren door de smalle buis. Met behulp van een snurkbeugelwerkt door het openen van de luchtweg en het trekken van de kaak naar voren.

 

Daardoor botsen de spieren niet tegen elkaar bij de keel, waardoor uw luchtpassage vernauwd raakt. Het resultaat is dat je gemakkelijk kunt ademhalen, waardoor het snurken verdwijnt. Je moet er echter wel voor zorgen dat de beschermer goed op zijn plaats zit om effectief te zijn.

 

Discreet en gemakkelijk draagbaar

Zou het niet vervelend zijn als deze onderkaakbeugels groot en opvallend zouden zijn? De meeste snurkers zouden dan bang zijn om op reis te gaan. Onderzoek en technologie hebben samengewerkt om ervoor te zorgen dat u ook op reis kunt slapen. U hoeft uw reisgenoten en gastheren niet meer bang te maken als u op reis bent.

 

U kunt deze snurkbeugel gadget gemakkelijk in uw toiletspullen stoppen wanneer u inpakt. En dankzij zijn transparante aard, zou men gemakkelijk verwarren met een tanden bleken apparaat.

 

Langdurig

In de mond is er nooit een tekort aan speeksel en bacteriën. Deze twee stoffen zijn uitstekende bronnen van vernietiging. De meeste snurkbeugel hebben echter thermoplastisch materiaal als voornaamste productiestof. Dit materiaal overleeft niet alleen in natte omstandigheden, maar slijt ook niet snel, zelfs niet in bacteriehaarden.

 

Dit zijn de primaire eigenschappen die slaapapneu snurk gadgets duurzaam maken. Je kunt er een meer dan een jaar gebruiken, zolang je niet met je tanden knarst in je slaap en er goed voor zorgt.

 

Algemeen welzijn

Snurken is een storend en vervelend geluid dat meestal nadelige bijwerkingen heeft. Snurkers zeggen dat ze last hebben van verstikking, slaperigheid overdag, slaapstoornissen, ernstige hoofdpijn, partner vervreemding, geestelijke gezondheidsproblemen, prikkelbaarheid, en een onregelmatig hartritme.

 

In het verlengde van de bijwerkingen zijn snurkers die last hebben van slaaponderbrekingen vatbaar voor ongelukken als gevolg van vermoeidheid. Snurkbeugels tegen slaapapneu zorgen ervoor dat u van een rustgevende nacht kunt genieten en fris en alert wakker wordt.

 

Ze zijn stil

Mensen die lijden aan chronische ademhalingsproblemen moeten gebruik maken van CPAP-, APAP- en BiPAP-apparaten, die anders een spinnend geluid produceren als ze worden geactiveerd. In sommige gevallen kan dit behoorlijk storend zijn voor de gebruiker en anderen die in dezelfde kamer slapen.

 

Een snurkbeugel daarentegen heeft geen externe energie en variabelen nodig om te werken. Het maakt geen geluid, waardoor het ideaal is voor gebruik in privé- en openbare ruimtes.

 

Bamboe kussen

Als je liever zonder bitje in slaapt kan een bamboe kussen een goede optie zijn. Hieronder lees je meer over hoe een bamboe kussen werkt en waarom ze helpen tegen snurken. 

 

Hoe helpen Bamboo hoofdkussens om snurken te stoppen?

Bamboe traagschuim hoofdkussens zijn een van de door artsen aanbevolen kussens die helpen om snurken te verminderen. Het bevat volledig organisch, natuurlijk ademend, comfortabel en aanpasbaar schuim dat de functionaliteit verbetert. Het biedt geweldige ondersteuning met de juiste luchtstroom. Ontdek een betrouwbare bron om te kopen een bamboe kussen met zijn buitengewone gestandaardiseerde vezel.

 

Helpt het verhogen van uw bed voor het stoppen met snurken?

Wanneer u het hoofd van uw bed te verhogen met king size bamboe schuim kussen kunt u gemakkelijk verminderen snurken. Deze kussens helpen om te voorkomen dat snurken wanneer u het hoofd te verheffen op een kussen het unblocks luchtwegen. Dus ernstige snurkers worden voorgesteld om verstelbare bamboe traagschuim kussens te kopen in te bedden en de vulling te wissen om perfecte ondersteuning te bieden.

 

Hoe bamboe kussens fungeren anti-snurken?

Bamboe traagschuim fungeert als een orthopedische voor een rustgevende adem tijdens het slapen. Het helpt bij het voorkomen van snurken omdat het zich aanpast aan de vorm van de nek en het hoofd en de luchtwegen vrijhoudt. Dit op zijn beurt vermindert snurken stoornissen.

 

Bamboe Hoofdkussens voorkomen snurken:

De ontwerpen van bamboe kussens zijn gemaakt in een zodanige methode dat de vulling gelijkmatig wordt verdeeld, zodat u comfortabel kunt uw hoofd omhoog en maak een vaak veranderen slaaphouding. Deze kussens bieden grote steun aan de keel spieren te verminderen snurken stoornissen.

Dit soort kussens kunt u comfortabel slapen op je zij, die helpt bij het vermijden van tong te blokkeren luchtwegen.

Het is ontworpen met versnipperde stof en bamboe-gebaseerde stof maakt ultieme ontspanning met grote steun.

De bamboe gebaseerde schuim behouden u koel hele nacht

Ze fungeren als een natuurlijk ingrediënt om snurken te voorkomen als gevolg van de afwezigheid van chemicaliën in het

Deze kussens zijn volledig hypoallergeen, ecovriendelijk, en zeer resistent tegen stof mint.

De wasbare en afneembare bamboe hoes wordt gebruikt om de hygiëne te behouden. Het helpt om de betere slaaphouding aan te passen aan uw gemak

Het schuim met hoge dichtheid van de bamboeplant bedekt organische kenmerken en helpt bij het reguleren van de temperatuur volgens uw comfort.