The Alternative
Image default
Hobby en vrije tijd

Stonedoos heeft alles voor smokers

Definieer jij je als een echte smoker? Dan is het zeker de moeite waard om de webshop van Stonedoos eens te bezoeken. Dit bedrijf is door smokers voor smokers opgericht in 2020 om jou te voorzien van het juiste materiaal. Denk hierbij vapes, edibles, wietzaadjes en rookaccessoires. De producten die je in hun webshop kunt aanschaffen zijn naar verhouding veel goedkoper dan bij de lokale coffeeshop. Niet alleen bespaar je geld, het wordt ook aan huis geleverd.

Je bent een bestelling verwijderd van ultiem gemak

Na een goede rooksessie ben je natuurlijk al relaxed. Echter om ervoor te zorgen dat alle rooksessies relaxed zijn voorziet Stonedoos jou graag van jouw favoriete producten. Deze rookaccessoires en -waren kun je namelijk samenvoegen in een box: de befaamde Stonedoos-box. Iedere maand ontvang je op de eerste of tweede werkdag van de maand een box bordenvol producten die jij het liefst gebruikt. Hierdoor heb je altijd voldoende in huis om een rooksessie te houden in je eentje of met vrienden. Ga je er even tussenuit op vakantie of wil je simpelweg een product vervangen door een ander? Dit is geen probleem voor dit bedrijf! Stuur een Whatsappje en binnen een mum van tijd krijg jij antwoord. Je hoeft geen lastige contactformulieren in te vullen of één of twee werkdagen te wachten voordat je antwoord krijgt.

Schaf nieuwe en vertrouwde producten aan

Bestel enkel wat jij wilt in de webshop van Stonedoos. Naast hun rijkgevulde webshop beschikken zij over twee winkels in onder andere Hoogeveen en Zwolle. Niet alleen vind je in hun assortiment ontelbare rookaccessoires, zij beschikken ook over de nieuwste producten zoals HHC. Ontdek nieuwe producten en wordt high op een andere manier of ga voor jouw vertrouwde merkproducten. Ongeacht naar wat je op zoek bent, je vindt het in het assortiment van www.stonedoos.eu of in hun winkels.